Dobrev Klára nem hagyja annyiban, folytatja Sulyok Tamás ügyét. Egyre többcsontváz hullik ki a szekrényből, újabb és újabb bizonyítékok kerülnek elő.

Itt vannak Dobrev Klára újabb bizonyítékai – "Sulyok Tamás nem maradhat a köztársasági elnök"

Fotó: Facebook/dobrevklara

Ezekben a percekben különösen nagy kárt okozó csalás és hivatali visszaélés bűncselekményének gyanúja miatt a Legfőbb Ügyészségen feljelentést tettem, és az Alkotmánybírósághoz fordultam. Sulyok Tamás ugyanis alkotmánybíróként is képviselte a földmaffiás céget.

A földmaffia ügye folytatódik: Sulyok Tamás nem maradhat a köztársasági elnök

- hangsúlyozta bejegyzésében Dobrev Klára.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
A FIDESZ személyzeti politikája hagy maga után egy kevés kritikát!Nincs ebben az országban ezek szerint egy olyan ember akinek a múltja tényleg makulátlan?Talán úgy kellne a különböző tisztségekre embereket választtatni, hogy először meg kellene hirdetni a posztot, azután válogatást kellene rendezni, majd a válogatás során a három első helyzettett olyan amerikai tesztnek kellene alávetni mint a gyermekotthonok vezetőit, hiszen azért itt mégis csak felnőtt "gyerekek "vezetéséről is szó van, és legjobb eredményt elérő lenne mondjuk a köztársasági elnök.Szerintem ezzel a módszerrel sem lenne eredménytelenebb az elnök választás!
Pusztai
a geczi fénysebességgel járja a börtönöket új köztelnököt keresve.
Pusztai
"Ángyán szerint „Egyre több jel mutat arra, hogy e hierarchikus rendszer működtetése révén Magyarországon, a »Földet a gazdáknak!« fedőnevű program keretében egyáltalán nem a Kormány által hangoztatott »néppárti stratégiaváltás, a földön és a földből élő családok és helyi közösségek megerősítése és helyzetbe hozása«, hanem

államilag támogatott földspekuláció, intézményesített földrablás zajlott.”
rücsü41
Ángyán nem volt igazi politikus, mert tisztességes maradt, és már akkor látta azokat az óriási hibákat a mezőgazdaság területén amit az Orbáni politika eredményezett.Szakmai szempontok szerint bírálta az orbáni politikát, és ezt Orbán Viktor nem tűrte illetve viselte el, és hamar kikerült a belső körből noha nem lett szocialista, Soros embere, vagy Gyurcsány követője, szakember maradt!Sokan sajnálják hogy Orbán nem figyelt rá csak akkor amikor Ángyán az ő nótáját fújta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.