A hivatalos adatok szerint valamivel több mint 1800 koronavírusos beteget diagnosztizáltak hazánkban, ehhez képest túlságosan sokan halnak meg. A halálozási adatokból kiindulva tehát már valahol 6-7000 diagnosztizált betegnél kellene tartanunk.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A doktorációhoz is kellene a hozzáértés

Szakértők utánaszámoltak a hazai adatoknak

Kiderült, hogy „A halálozási adatokból kiindulva már valahol 6-7000 diagnosztizált betegnél kellene tartanunk, szemben a beismert 1800-zal.”. Nos mondanom sem kell, hogy – miért pont ezzel ne tennék – ezek az adatok is manipuláltak.
Sokat megmagyaráz, hogy „Magyarország kevesebb tesztet készít, mint sokan mások.”.
Azonban ennél is fontosabb, hogy az adatokat igazítják az elvárásokhoz! =))
Zsopiale
Azért erre sem vegyünk mérget, bár hogy hazudnak folyamatosan az nyilvánvaló és köztudott... viszont ez egy új fejezet a virológiában, ami még igencsak nincs kivesézve... talán így van, hogy lehet X idő után a holtak számából levezetni a megbetegedések számát... de tartok tőle, MESSZE NEM TARTUNK ITT, főleg nem ebben a pudvás csöves aljadék csicska putri országban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.