A megkérdezettek 7%-a számolt be arról, hogy elvesztette munkahelyét az elmúlt egy hónapban, derült ki a Tárki felméréséből. Ennél jóval nagyobb arányban vannak azok, akiknek csökkent a jövedelme. A lezárások és a gazdasági leállás egyes szektorokban azonnal, másutt fokozatosan jelentkezett Magyarországon, írja a Tárki kutatása. A vizsgálatukban a válaszadók 18%-a számolt be arról, hogy a korlátozások miatt jelentősen csökkent a jövedelme.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nyugi az illetékes NER-pribékek nem! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Minden józanul gondolkozó állampolgár tisztában van azzal, hogy nem csak az ország gazdaságának, a világ gazdaságának időszakos leállása után mi következik, nyomorra nyomor, és nélkülözés!
.
Kérdés az, hogy hajlandóak lesznek-e zokszó nélkül elfogadni a lemondást, azok regnálása alatt, akik a húsosfazék körül sertepertélve az alattvalóknak csak a csontot hagyták meg, azok miatt is, akik széthordták azt, amit megkoplalt az ország a II. világháború, és '56 után!!!
.
Nevezetesen:
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER-tagok&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0.1897975j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ha leáldozik a halványuló csillaguk, az következhetne, vissza kell adni ám a babruhától kezdve mindent, amit elkommunizáltak a szektáSOKK!
verőce21
A rohadt lipsiket is el kell kezdeni megbüntetni, jelentős pénzadománnyal az állam felé, mert rengeteg álhírrel söprik végig itten a médiafelületet!
peterkelemen
És mit tesznek a birkák? Csak bégetnek miközben Orbán az akolból befogja terelni mindegyuiket a vágóhídra. Kivéve az ő kedvenc birkáit.
silber13
@verőce21: Állam felé?? Pénzadomány?? Na nemááán! Lopnak ők aműgy is elebet!
Zsopiale
Ezek kényszer elbocsátások és nem önkényes gonosz kirúgások...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.