A magyarok abszolút többsége egyetért azzal, hogy a magyar kormány 2021. februártól visszahozza a 13. havi nyugdíjat, míg 38 százalék szerint ez a lépés csupán egy voksszerző akció a 2022-es választásokra készülve - derül ki a Napi.hu számára készített friss közvélemény-kutatásból. Budapest ebben is kilóg a sorból.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@RonaGyuri: Még annyi eszed sincs, hogy értelmezd a hírt? "...szó sincs 13. hónapról, leginkább 4 db 53 hét" - ez baromság amit idehánytál!
Minek írogatsz te nyilvánosan?
Ráadásul hazugságokat?
RonaGyuri
@verőce21: te egy sima korlátolt barom vagy
görbetükör
Először is matematika: nem hozzák vissza, mert az egy évi összeget négy év alatt fizetik ki, ha kifizetik.
Másodszor, amíg az ország bajban van, ne a tizenharmadik havit hozzák vissza, hanem legyenek munkahelyek tisztességes fizetéssel és ne romoljon a pénz.
Nessy
Legyünk tárgyilagosak! A maginflációval számolt nyugdíjemelésnek már évek óta köze nincs a fennen hangoztatott reálérték őrzéshez. A svájci indexálás eltörlésével egyre szélesebbre nyílik az olló az átlagbér, és az átlagnyugdíj között. Pedig egyre több a félmillió feletti havi nyugdíj, ami javítja a számtani átlagot. Azért érdekelne hazánk nagyjainak a hozzáállása, ha a pl. a 35%-s emelésből 15%-t majd csak novemberben kapják, ha minden úgy alakul. Esetleg, ha jól működik a gazdaság, kapnak 20 ezer forint év végi prémiumot.
verőce21
@RonaGyuri: Attól, hogy ilyen arrogáns vagy a saját butaságodtól, még nem jön meg az eszed Gyuszi Nyuszi! :)
Rockxy
ha a hökkenők a hanyattesésközben beverik a fejüket, keressék fel a magyar? györgy nevű entitást, intéz nékik kártérittést, többet minta romáknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.