Terasz burkolás ideje eljött! Egyre melegebb az idő és egyre jobban vágyik az ember a szabadba – főleg a karantén után. Adva van egy elbaltázott terasz, amire jó lenne kiülni sörözni vagy Uram bocsá’ grillezni, de néhány járólap elmozdult és össze is tört. A többi alatt pedig kong az üresség. Szóval jó lenne összedobni gyorsan egy menő teraszt, ami nemcsak őszig bírja. Mutatjuk, hogyan.

Forrás: b272.hu
Feltöltő: vaszondigumi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A "Vedd a hazait, védd a hazait!" kampány célja, hogy minél többen legyünk tudatos vásárlók, a boltban elsősorban a hazafias hevület motiváljon bennünket, és csupa magyar terméket tegyünk a kosarunkba, hiszen ezzel a magyar termelőket segítjük, megmentve őket a válság következményeitől. Ugyanis a Mapei csoport tulajdonosa és vezetője dr. Giorgio Squinzi, olasz. A plakátkampány pedig kiváló minőségű magyar ragasztóval történik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok