A legrosszabb megoldást sikerült megtalálni a Teherelosztóról szóló vitában: sosem volt, régies kulisszahomlokzatot kaphat az épület. Úgy látszik, a Budavári Országos Villamos Teherelosztóról szóló vitában sikerült rátalálni a legrosszabb megoldásra: sem az 1970-es évekbeli, brutalista-technikai stílusú épületet értéknek tartók, sem a hiteles történeti építészet szerelmesei nem örülhetnek annak a bizarr ötletnek, amiről az Építészfórum számolt be.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bizarrnak bizarr,

de gondolatisága és persze a körülmények hű képet adnak a mai fityesz-matyar rögvalóságról

Az epiteszforum.hu „Új homlokzatot kap a Teherelosztó, a tornyot elbontják ” címmel számol be a Virág Csaba tervezte Országos Villamos Teherelosztó sorsáról, pontosabban a tervezett változásokról.
Mint beszámol róla: „A Szécsi és Társa építésziroda tervei alapján alakul át a Nándor utca 5-7”

Íme egy ilyen volt és ha hagyjuk ilyen lesz: (amiből kiderül, olyan bizarr megoldás készült a Vár világörökségi védelem alatt álló területének kellős közepén, amire még nem nagyon volt példa itthon.)


(epiteszforum.hu/uploads/images/2020/06/960_epiteszforum-uj-homlokzatot-kap-es-tornyat-veszti-a-tehereloszto-0-120-2020-06-29-115335.jpg)

(epiteszforum.hu/uploads/images/2020/06/960_epiteszforum-uj-homlokzatot-kap-es-tornyat-veszti-a-tehereloszto-1-20-2020-06-29-115015.jpg)
A szakértő szerint: „A NÁNDOR UTCÁBAN EGYSZERŰEN BIZARR TÖRTÉNELEMHAMISÍTÁS KÉSZÜL.
Ha valaki elsétál majd a Várban ezelőtt az épület előtt, azt gondolhatja, hogy állt itt egy ilyen formájú klasszicista ház, amit azonban az 1970-es években lebontottak, és fászádizmussal felhúzták mögé Virág Csaba épületét (amit aztán a 2020 körül hátra egy új szárnnyal bővítettek). De tudjuk, hogy egyáltalán nem ez történt: sosem állt itt ilyen ház, Virág Csaba nem volt fászádista, ellenben nagyságrendekkel jobb építésze volt a saját korának, mint hogy ilyesmit csináljon.”!
Igen ez a mai magyar rögvalóság!! =))
CarolRL86
A helyi anуukáknaк anonim szexre van szükségüк!
Сsаk üzenet, és кéгjе mеg, hоgy bаszd mеg!
--
www.k­­i­­­­ssia.club
Aki Én
@CarolRL86: ...akkor írok is egy üzenetet, amiben megkérlek, hogy baszd meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.