Tényleg hirtelen mindenki talált állást? Az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára, Bodó Sándor nemrég büszkén jelentette be, hogy a hazai munkaerőpiac szárnyal, hetek óta folyamatosan csökken a regisztrált munkakeresők száma. Ez pedig kizárólag a kormány Gazdaságvédelmi Akciótervének köszönhető. A nagy kezdőbetű nem irónia: valóban így jelenik meg a kormány minden írásban is közölt nyilatkozatában, ha erről a csomagról van szó. A márciusban bejelentett intézkedési terv olyan lépéseket tartalmaz, mint egyes bajba jutott ágazatok kiemelt támogatása, a vészhelyzetre való tekintettel bizonyos adókedvezmények időszakos bevezetése, és az ügyintézés online térbe való áthelyezése. Ezek valóban hasznos lépések, de a munkanélküliek számának változásához vajmi kevés közük van. Most már jól látszik, hogy a csomag nem akadályozta meg sem a csoportos leépítéseket, sem a közalkalmazottak helyzetének ellehetetlenülését, és a kisvállalkozók életét sem sokkal...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A kis szélhámos, nagy szélhámos, statisztikus rangsor mindig is ismert volt, de a NER-társak ezt tökélyre fejlesztették! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.