Szerinte az SZFE diákjai nagyon világos jövőképért harcolnak, és a szembenállást nem ők fogják elunni. Molnár Áron ott volt akkor is, amikor a diákok eldöntötték, hogy elfoglalják a Vas utcai épületet. „Most is kiráz a hideg” – emlékszik vissza a HVG-nek adott interjúban. Úgy látja, a diákoknál nagyon világos jövőkép az, amiért harcolnak, az egyetem elfoglalása pedig az önkifejezésük része, „helyszíne és jelképe a harcuknak”.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak erőből, hanem erőszakkal

Nincs ebben semmi újdonság Orbán von Haus-aus (neki ebből a műfajból ez jutott) csak az erőszakból ért

A hvg.hu érdekes cikket közöl – sajnos nem kommentelhető – „Molnár Áron: A mindent erőből megoldani akaró hatalommal nincs párbeszéd” címen. A legfontosabb félmondatát a címben emelték ki: „A mindent erőből megoldani akaró hatalommal nincs párbeszéd”!
S ebben - mármint az első felében, hogy Orbánék mindent erőből „oldanak” meg – alapvető igazság fogalmazódik meg. S sajnos ebben a formában. Az ember azt gondolná, hogy csak arról van szó, hogy csak szeretnél, hogy igyekeznek, vagy hogy elzárkóznak más megoldási lehetőségektől. Azonban a tény, hogy nincs más és nekik csak ez a megoldás létezik!
S sajnos nem is ritkán ez be is jön nekik. Legalább is eredményesnek látszik az esetek többségében akár az EU, akár az EPP, akár maga a német kancellár jóindulatú figyelmeztetéseiről van szó, de ez minden, amire ez a szerencsétlen ország számíthat tőle! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.