Mától indul el az ellenzéki előválasztás folyamata, azonban több körzetben nem is lesz érdemi verseny. Van, ahol csak egyetlen jelölt indul, vagy \"dísznek\", a verseny látszata kedvéért áll rajthoz más is. Ha a sima pálya biztosítása volt a cél, a jelenlegi bejelentések alapján a Jobbik tárgyalt a legeredményesebben.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az egy dolog, hogy Törököt fogtak, de nem ártana már elengedni

Van véleményem az alapkérdésről is, de maga a cikk és azt inspiráló Török agymenés ennél is bornírtabb

A fizetős HVG „Jakab-Gyurcsány: 1-0 - innen indul az előválasztás” címmel rúgja be az ajtót, a most induló ellenzéki előválasztás folyamata kapcsán/ürügyén. Nem játszik cinkelt lapokkal - Török Gábor politikai elemző –re hivatkozik -: ezerrel keveri…=))
Magáról az előválasztásról (ezem formájáról külön is) és annak beillesztődéséről persze meg van a szakmai véleményem. Azonban a legfontosabb – s ebben is a HVG valamint Török eminens kártevő – a kétszer is kiemelt gondolat: „több körzetben nem is lesz érdemi verseny” illetve „azokban a körzetekben, ahol a Jobbik erős és esélyes jelöltet állított”!
Igen már megint ez a magyar választási rendszertől teljesen idegen firkászi-megmondói blődli: a körzet!!! =))
durbincs
@koszpeko: maga is 50IQ-s sexualis ragadozó lenne ? csak éppen lent a bányába ? de arénázik ? mert kevés a patkány ? és ez az 25IQ-s @csagyi: nevű a jelek szerint már rég megvolt ? és @RonaGyuri: a kisnyilas ?
durbincs
@namihami: hát ma már megent nem a legélesebb kés a fiokban ? Mi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok