Úgy tűnik, hogy a Sony a következő generációs konzolját a PS4-et, előbb akarja piacra dobni, mint a Microsoft az Xbox720-at.

Forrás: zoom.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edy Andre
@kir: Azt hittük ez egy hímaxos anyag :))
kir
@Peter:
Hírmaxos cikknek sem utolsó cím, de nem villant be elsőre.

@Helme: Pedig rébuszokban mondtam el, mégis sikerült megérteni. :)
Helmeczi Krisztián
@kir: Pont egy PS3-as játék tesztje alatt dobtam össze ezt a kis szösszenetet és így csúszhatott be a baki
kir
@Helme: Mi volt a játék? Most már kezdenek megjelenni a Platinum játékok, úgyhogy a legközelebbi árcsökkentésnél én is tervezek venni egy gépet. (Addigra a Biohazard 5 úgyis Platinum lesz)

Témához: úgy emlékszem, mintha a Sony legalább 10 éves élettartamot mondott volna nemrég a PS3-nak, ami 2016-2017-es megjelenés lenne. Hm. Majd megtudjuk melyik az igaz. Legkésőbb 2014-ben.
Helmeczi Krisztián
@kir: Killzone 2. Elvileg márciusban megvagdossák a PS3 árát, ha nem is sokkal, de egy 10-15 ezer forinttal. 2016 szerintem már túl késő, mert úgy tudom, hogy az új Xbox 2015-ben jön ki, így mindenféleképpen előtte kell lenni. A mostanival nagyon me*sz*pták. Majd kiderül. Én teljes mértékben PS Fan vagyok, bár itt porosodik egy X360 is, de ezt lassan eladósorba bocsájtom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.