Fizikusok részecskék közötti eddig nem ismert kvantum-összefonódást véltek felfedezni az Egyesült Államok energiaügyi minisztériumának Brookhaven kutatólaboratórium részecskegyorsítójában, a nehézionokat relativisztikus sebességgel ütköztető RHIC-ben született. Az itt folyó tudományos munka egyik fő mozzanataként a fényhez közelítő sebességre gyorsított arany atomokat ütköztetnek, hogy megismerjék, milyen volt az anyag a világegyetem kezdete, az ősrobbanást követő körülmények között. A kisérlet egy tv vagy számítógép működésének megértéséhez hasonlítható, olymódon, hogy a tv-t és a komputert iszonytos sebességgel a falhoz csapjuk.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Istenakinincsen
Nem létező dolgok kutatás-fejlesztésére rengeteg pénzt el lehet különíteni, persze ehhez kell némi "összefonódás".
Elég régi trükkök ezek már. Egyre több primitív ősember lakja már a földet. Könnyen át lehet verni a népet(egyszerű átlátható dolgokkal is:))
Peller Anikó
@Istenakinincsen: A fizika 'tudománya' teljesen megvadult. A fizikusok egyhelyben toporognak Einstein, Bohr(Heisenberg), Michelson vagy akár Eötvös balfogásai miatt, a mindent kiszámolni akaró megélhetési fizikusok miatt, a relativitáselmélet téveszméi miatt.

A legtipikusabb: a nemlétező téridő görbítgetésével magyarázott gravitáció, miközben az ebek a gravitációs sugárzás manipulálásával szaladgálnak az űrben.
Istenakinincsen
@Peller Anikó: ma, 09:42 Rengeteg ilyen faszság van amivel átbasszák a teheneket. Akinek fingja sincs semmiről az mindent elhisz és ezek csak az átláthatatlan, titkosított, közvetett módon de jól finanszírozható baromságok. Sok példa lenne a közvetlen (cég-felhasználó) közötti átverésekre is.
Istenakinincsen
@KisTehen: Téged ki kérdezett? Amúgy hányan vagy?... Mi a másik neved? A két kéz árulkodik bocika:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.