Jelenleg még a magyar GDP-nek csak egy alacsony hányadát adja a védelmi ipar, ez azonban hamarosan megváltozhat – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Hungarian Defense Industry Summit hadiipari konferencián.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem túl nagy az összhang

bár az a gyanúm, hogy Orbán híveinek telkesen mindegy ők csak BÉKÉsen bégetnek

Alapvetően semmi okom rá, de mégis egy kicsit meglepett Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter által a Hungarian Defense Industry Summit hadiipari konferencián mondottak jellege.
Már azon is érdemes elgondolkodni, hogy „Jelenleg még a magyar GDP-nek csak egy alacsony hányadát adja a védelmi ipar, ez azonban hamarosan megváltozhat ”.
S nem csak azért, mert „a védelmi ipar felértékelődése globális trend, a magyar kormány is kiemelt figyelmet fordít a védelmi ipari fejlesztésekre, amit jól mutat, hogy Magyarország elérte a 2 százalékos védelmi kiadási küszöböt”.
Hanem főleg az, hogy: „Az elmúlt évek fejlesztései után most az a feladata a magyar kormánynak és a védelmi ipar szereplőinek, hogy és értékesítsék a meglévő termékeinket a világ minden szegletében.”!
Mindeközben; Orbán Viktor miniszterelnök pénteken arról beszélt: „a nyugati vezetők napról napra sodródnak bele a háborúba”. És lerántotta a leplet az amcsik mesterkedéseiről: azzal, hogy az Egyesült Államok jóváhagyta az újabb katonai segítségnyújtási programot, valójában az amcsi fegyvergyártókat támogatta!!! =))
izéke
Amit szabad orbánnak,azt nem szabad az amcsiknak :))))
Pusztai
Meg is értem ezt a téglafej kinézetű gazembert: vannak fegyver gyárai, naná profitot akar.
RonaGyuri
@Pusztai: na kérem ez az amit nem tudnak az amcsik! Azon rugóznak fegyvergyárak hogyan kenjék meg a hadügyet; Orbán simán megoldotta az egyik ilyenre bízta a területet! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.