MÉG ORBÁNHÍVŐ VOLT MENT A SZEKÉR??? =)) Ezrével adja el az Azahriah-jegyeket a közönség. Egymást követő három napon, pénteken, szombaton és vasárnap is koncertet ad a fiatal, népszerű zenész, Azahriah a Puskás Arénában. Amikor elkezdték árusítani a jegyeket, megdöbbentő kereslet mutatkozott, pillanatok alatt lett „telt házas” a három buli – legalábbis az elővételek szerint. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy sokan szabadulnának a már megváltott jegyeiktől – számol be róla a Világgazdaság.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az egykor szebb napokat is látott propaganda kiadvány terméséből

Még Orbán funnak tűnt ünnepelték, de hogy kiderült, hogy nem annyira???

A Párt központi napilapja „Tömegesen adja el a közönség az Azahriah-koncertek jegyeit” számol be arról, hogy mi történt, persze az ő olvasatukban.
Egymást követő három napon, pénteken, szombaton és vasárnap is koncertet ad a fiatal, népszerű zenész, Azahriah a Puskás Arénában. Amikor elkezdték árusítani a jegyeket, megdöbbentő kereslet mutatkozott, pillanatok alatt lett „telt házas” a három buli – legalábbis az elővételek szerint. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy sokan szabadulnának a már megváltott jegyeiktől” – írják.
Persze miután kifröcsögték magukat ők is kénytelek voltak elismerni, hogy „Egyes vélemények szerint a mostani sok felszabadult jegy arról árulkodhat, hogy sokan előre bevásároltak a belépőkből, hogy később haszonnal adják majd tovább.” =))
Aminek ugye egy héttel előbb már tényleg itt az ideje! =))
Pusztai
Hamis hír, hogy befürdessék a krapekot azzal, hogy behazudják, tömegesen adják el, emiatt többen megijednek, lehet ők is eladják és ezáltal mondhassa a fideszmaffia: tessék? itt egy kókler!

És mi van ha a jegyűzérek hirdetik a tömeges eladást felvásárolhassák aztán dupla áron eladják?
o))
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Forrás:magyarnemzet,majd következik az origo és a többi megyei mészáros napilap .(VAN NAGY BETŰM IS)
Menőmanó
Azaria soha nem tűnt orbán fannak. Másrészt biztos voltak akik nagy tételben vettek jegyet, hogy egy kis haszonnal eladják. Jegyüzérek régen is voltak, nem most lett feltalálva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.