TÉNYLEG ENNYIRE TUDATLANOK, VAGY EZ IS RÉSZE AZ IGAZODÁSNAK =)) A Skoda Transportation Group is beszállt a spanyol szupervonatgyártó, a Talgo felvásárlásért folyó versenybe. Eddig a 619 millió eurós ajánlatával, a magyar Ganz-Mavag Europe tűnt a befutónak.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mit mondjak nem kevés buta, tudatlan és tájékozatlan mondatot olvastam már a derék matyar médiában

azonban a derék economX.hu „A csehek tesznek keresztbe a magyar csúcsüzletnek?” cikkének egyik bevezető gondolata mindent visz

Az igazat megvallva már a cím sem semmi, de csak a szokásos bugyuta matyarkodás. De az első mondat???
„A cseh Skoda Transportation Group (az autógyártól független, tömegközlekedési eszközöket előállító vállalat) is beszállt a stratégiai jelentőségű spanyol szupervonatgyártó, a Talgo felvásárlásért folyó versenybe.” – írja. Maga a mondat is csak a szokásos, de ott van a zárójelben lévő „felfedezés”, hogy a Skoda nem csak autógyártó!!! =)) Ami túl a tájékozatlansági a matyar rögvalóságban még erőteljes pofátlanság is tekintettel az m3-as sagában betöltött szerepére. Igen ennek cégnek az ajánlatát söpörték le az asztalról, akik korszerű szerelvényeket szállítottak volna az m3-hoz olcsóbban, mint a szovjet elvtársak elavult „felújításosdisának” termékei! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.