ÍGY ÉRTHETŐ ORBÁN KELETI VONZÓDÁSA!!! =)) Az egyre kényelmesebb lakóházak nemcsak az ember életminőségén javítottak, hanem a kártevőkén is. Az Európában és Észak-Amerikában ismert német csótány (Blattella germanica) nevével ellentétben nem a kontinensen őshonos, de a technológiai fejlődésnek hála behurcolódott – írja egy új tanulmány alapján a Business Insider.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ÍGY ÉRTHETŐ ORBÁN KELETI VONZÓDÁSA!!! =))

ráadásul van egy mondat ami még relevánsabbá teszi

a Business Insider. alapján a derék zelex.hu számol be az Európában és Észak-Amerikában ismert német csótányról.
Megálapítván, hogy: ez a minden kontinensen megtalálható csótányfaj az ázsiai csótányból fejlődött át. Bár először nagyjából 250 éve írtak a B. germaincáról, pedig valószínűleg 2100 éve vált le az ázsiai ősétől.
Továbbá azt is megírták, hogy „Valószínűleg akkor, amikor beszökött az emberi településekre, és rájött, hogy nagyon élvezi az egyre kényelmesebb lakóépületeket. ”. Nagyjából úgy mint mikor Orbán beszökött a fővárosba!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.