A Tisza Párt elnöke nemrég megmutatta néhány fényképen, hogyan szurkol ő a magyar válogatottnak, és mellé tette azokat a képeket is, amelyeken fideszes politikusok láthatók szurkolás közben. 

Szemfülesek szúrták ki a Magyarország-Svájc mérkőzés alatt Magyar Pétert a tévé képernyőkön keresztül, ahogy Marco Rossi mögött állt a lelátón, egy hazai színű zászlóval a kezében. Persze a Tisza Párt elnöke nem is rejtette véka alá, hogy élőben követi az Eb magyar meccseit, erről közösségi oldalán is hírt adott.

Az első vesztes mérkőzést követő napon képeket posztolt, amelyeken azt kívánta összehasonlítani, hogyan szurkolt ő a helyszínen, és hogyan szurkoltak vele ellentétben a fidesz politikusai szintén a helyszínen: 

"Ki így szurkol, ki úgy...#nemkönnyűazéletavipben" – olvasható az oldalán.  

A hírek szerint ő maga is tudja, milyen a VIP-páholyból szurkolni, ugyanis korábban Varga Judittal és gyermekeikkel ők is drágább skyboxokból követték a magyar meccseket , az alábbi képen például a Puskás Aréna egyik skyboxában láthatók – írja a MagyarNemzet.hu

Magyar Péter olyan dolog miatt ment neki Orbánnak, amivel ellentmondásba került

Forrás: Magyar Nemzet

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Nincs ebben semmi meglepi. Miniszterférj volt és egy állami cégben vezető. Tudjuk.
A kirakott fotóiban nem az a lényeg, hogy most nem a VIP-ben ül azok meg ott ülnek, hanem az, hogy még derűsek se tudnak lenni. Olyanok ott mind mint akik virrasztáson ülnének már a 3. napja.Honvédségi nemkormánygéppel mentek, mind a két gép Stuttgartba ment.
Pintér mellett ott ült mind a két meccsen az asszonya is :DDD
Na meg a többi hájfej. Ingyen mentek, ki kell használni. A fizetésükből nem telne rá nekik. Szegények. Nagyon lelkiszegények.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Horizont: mama ... ezentúl fizetheted ner péter havi 7 milláját a 8 nap munkájáért ... és még közben verheted is a melleidet
Eladott Ország
@NKF: ma, 15:55 ☻ Figyelj ide te fideszes "köcsög f@sz", akinek mindíg telenyomják a köcsögét mézzel. És akkor Magyar Péter megverte a Magyar válogatottat is.
x.com/mynameiskopi/status/1803749481944350867/photo/1
Meg van a magyarázat mindenre...
x.com/MSzucsi77746/status/1803714355420139523/photo/1
Ahhoz képest hogy tavaly télen megfagytak a németek,csúfosan elpicsáztak bennünket!
x.com/LszlKovcs159757/status/1803487793706123543/photo/1
Horizont
Hardy Mihály:
"A szemünk sem rebben immár, ha a fél kormányt kiutaztatjuk honvédségi repülővel Kölnbe, Stuttgartba a parádésan szereplő magyar válogatott meccsét nézni, hiszen súlyos államérdek fűződhet ahhoz, hogy a mi pénzünkön feszítsenek szurkolói sállal a zsúfolt VIP-páholyban. Itthon minden magánhasználatra fordított autós kilométer után a cégeknek be kell fizetniük az adót a NAV-nál. A Magyar Honvédség Airbus A319-es repülőgépe óránként több, mint 4 millió forintba kerül – ha szigorúan honvédelmi céllal viszi ki a kormánytagokat egy kis foci-EB-s charterezésre. Reméljük, a nyaralásukat is mi, adófizetők állhatjuk, ha elröppennének pestiesen szólva „görögbe vagy törökbe” egy kicsit lesülni a családdal együtt, ha éppen foglalt lenne a Rose d’Or luxusjacht az adriai kikötőben.
Az állami szintű rongyrázás persze csak addig tart, amíg hagyjuk. Vagy amíg a rongyot is el nem lopják."
simmering73
Kicsit zavarban voltunk, amikor megkaptuk az első Magyar Péterről szóló dalt, mert nem tudtuk eldönteni elsőre, hogy ez komoly, valódi vagy paródia, valami provokáció, de akiket megkérdeztünk, mindenki azt mondta, hogy nem paródia, hanem komolynak tűnik.

Ebben az esetben a sztálinizmus virágkora köszöntött be, állapítottuk meg, és mindegy, hogy az eredeti szándék a gúny vagy az imádat, mert a YouTube-on található felvételek alatt a Magyar Péter-imádók komolyan veszik, a dallal azonosulnak, és ezzel hitelesítik.
nepszava.us/a-sztalinista-magyar-peter-imadat-ahogy-meg-nem-lattad/
kereső
@Szegény Dzsoni és Árnika: :-))))))))))))))) egy bibliai idézetet is ha ellehelnél...
KisTehen
@simmering73: nektek minden reggel el kell énekelnetek nyugatnak fordulva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.