Orbán Viktor legelszántabb kritikusa most a Jobbikot kérdezi. Közleményében nyolc kérdést tett fel a Jobbiknak, amelyek "haladéktalan tisztázását" várja.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lbs
Ez a Debreczeni is az "Antalli örökség" egy része.

Kicsit hasonlít a békeidők egyik politikusára, akit Pecsovicsnak hívtak.
Neki volt egy hírhedté váltmondása:

"Mutassanak nekem egy kormányt, amelyet én nem tudok kiszolgálni!"

A jellemtelenség szinonímája volt még az én gyermekkoromban is az idősek szerint.

Egyébiránt értelmetlen vele akár szóba is állni.
furfang
Debreczeni szerintem is egy pecsovics. Az összes kérdése közül csupán egyet érdemes feltenni Vonának, de azt érdemes: "Mit akar a Jobbik: terrorizmust vagy parlamentarizmust?"

Ezt, ha nem is ilyen formában, de annak idején Orbán Viktornak is feltették, és egyértelműen a parlamentarizmus volt a válasza. Ezt nem bocsátja meg neki a sok szélsőséges jobbikos, akik most Vona táborában ordibálnak, úgyhogy valóban jogos a kérdés, mit kezd Vona ezekkel, és mit akar tenni az élükön?
bigyibogyo
@lbs: A kérdések viszont jók. Pont azok a kérdések amikre Vona Gábor rendszeresen nem válaszol. Mintha titkolna valamit.
lbs
@bigyibogyo: Ey Debreceni ne kérdezzen!
Egy többszörös köpönyegforgatót szóra sem szabad méltatni, hasonlóan a másik irodalmi hiénához Kendéhez.
vinetu85
@lbs:
:)) Én is pont ezért nem kommentálom a cikket.
Ép eszű ember látja, hogy ez nem más mint kínlódásból eredő sz@rdobálódzás.
Akik ismerik a Jobbikot azok ezt maguktól is látják, nem lehet megtéveszteni őket ilyen moslékolással.
igazmondó
Az mdf a rekettyéssel hozná be terrorizmust!
profon
Hát akkor nem marad más, veszünk fejenként egy vödör homokot aztán dugjuk bele!!! Hogyan lehetne hatalmat adni olyan embereknek akik törvények felettinek tartják magukat? (Minden oldalra vonatkozik!)
vinetu85
@profon:
Írd a címet és küldök egy amstel betont, hogy ne legyen vele több gondod.
profon
@vinetu85: Hát ne a rózsadombon keresgélj !:)
wounton
Mit akar a Jobbik? Hát ezt:
www.masiktv.hu/index.php?&lap=xfilmekmut&xxazon=1338

A végén az ilyen (Debreczeni) és ehhez hasonló emberkék áldásos tevékenységére is kitér.
barew7
Sok baj éri ezt a szegény embert az utóbbi időben, nem csoda, hogy marhaságokat beszél.
hvg.hu/itthon/20100223_kopogtatocedula_gyujtes_munkahelyeken
bigyibogyo
@lbs: Vonatkoztass el a személytől, és nézd csak a kérdéseket. Pont azok amik tisztázhatnák a Jobbikot a vádak alól és amikre sosem fognak válaszolni hiszen nem akarnak tisztázódni. Jobbiknak pont jó, hoyg a kényes kérdések körül homály ül. Így megfelelel a habzó szájú benhur féle szélsőséges szavazóknak is, és azoknak is akik egy konszolidáltabb pártot látnak a Jobbikban.
vinetu85
@bigyibogyo: Fordítva ültél a bilire!
Nem a tisztességes magyar embereknek kell elszámolniuk arról, hogy kik emésztették fel az életét, vagyonát, az országot, hanem annak a korrupt politikus bagázsnak akik szakadékba kormányozták az országot és a népet!!!
Akiknek elszámolnivalójuk lenne, az nem a nép és nem azok az emberek akik még be sem jutottak (idáig) a parlamentbe!
Így a vádak nem a Jobbikot érik, hanem az ország elvesztőit!!!
kiscserkész
Jobbiknak egyedül az összes párt közül van egy 88oldalas részletesen leírt programja, amiből mindenki megtudhatja, mit akarnak. Értelmes emberek el is olvasták és nem tesznek fel ilyen ocsmány kérdéseket. Csak azok fröcsögnek, akik az összelopót-vagyonukat féltik a jobbik elszámoltatásától. Mint pl. itt a fórumon is legjobban és leghangosabban fröcsögő, Lehet-Még-Privatizálni (LMP) –s akinek éppen egy konditermet sikerült összelopnia.
kiscserkész


@vinetu85: Nem fordítva ül rajta, hanem fejjel van benne!
HÁTI
Az igazság az, hogy ezek a pártok a politika szemétdombján kötnek ki!De már csak látnám.Husz év állt a rendelkezésükre!A nép,várt!Ahogyan kérték.De ennyi elég volt.Mi eleget tettünk a kérésnek, ezek meg csak loptak.Loptak,csaltak megállás nélkül.Most, hogy van egy MOZGALOM, aki nemfog velük lepaktálni/remélem!-most azon igyekeznek,hogy valamelyik bejutó párthoz odanyalják magukat.POFÁTLANOK!!!-Itt ragadom meg az alkalmat, hogy az mszp-fidesz is képes mindenre,hogy a JOBBIK nehogy bejusson a patkóba.Mind a kettő pártot már kiismertem.Lerágnák egymásról a hust,de most képesek aljas módon megegyezni.Miért?Hát az IGAZSÁG szinvallásától félnek!ÉLJEN A JOBBIK!!!
vinetu85
@HÁTI:
Mostmár nyíltan is vállalják, hogy "összenő mindaz ami összetartozik"
Igaz, hogy a szinfalak mögött eddig is együtt, egymással karöltve fosztogatták az országot és a népet, kifelé pedig a látszat kedvéért köpködték egymást ÁLELLENZÉKKÉNT.
Most viszont már nyíltan is paroláznak egymással. Nincs tovább ellenzékinek hazudott szerepjáték. Megtudhatja ország világ, a magyar választópolgár, hogy a két párt között nincs másban különbség csak a nevükben.
Az egyiket Mszpnek hívják, a másikat Fidesznek.
A választópolgárnak amelyik név a szimpatikusabb arra szavazhat. Mindkettőre leadott szavazat egyenértékű a másik néven futó pártra leadott szavazattal.
(Egyet fizet, kettőt vihet )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.