Péntek késő délután családon belüli erőszak miatt hívták ki a rendőrséget Kenézbe: egy ittas férfi ököllel megütötte a feleségét, bakanccsal többször megrúgta - s mindezt három közös gyermekük előtt.

Forrás: vasnepe.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Azt hittem, már megint az "esztergomi hídember" éli családi(?)életét!!
Nemezis
Holnapra majd kitalálják, hogy Jobbikos volt. :)
anka
- ez is egy állatfaj!!!! - a rosszabbikból.....
batukán
Ezekbe, akik ilyen brutálisak az állam által legalizált alkoholtól, gyógyszert kellene beültetni jó mélyen és ha ráisznak dögöljenek meg! Törvénybe kellene ezt iktatni, aztán egy kicsit józanabb lenne az ország és családok tömkelege sem menne tönkre. Olyan álszent az államunk, mint az egyház. Külön, mégis együtt!
Nemezis
És ami a legszomorubb, hogy legtöbbször a család megélhetésére adott segélyből issza le állatmodra magát az ilyen.
inkvi
@ani57: Eddig azt hittem, hogy az asszony verve jó; de modern idők: talán bakanccsal rugdosva! Elnézést a rossz humorért!
inkvi
Most fogom fel! Jobbikos gárdista lehetett!
nyanya001
Az efféle ganékat pedig bikacsökkel kellene jól elverni.
feketeözvegy
a szomorú, hogy kiengedik, és ott folytatja, ahol abbahagyta
bigyibogyo
@Nemezis: Könnyen lehet Jobbikos, az ilyen típusú "embereket" különösen vonzza az a párt.
nyanya001
@inkvi: Sajnos sokan vannak, akik verik a nőket a gyermekeiket.
Nemezis
@bigyibogyo: Azt szeretem benned, hogy nincsenek előitéleteid. De hogy felvagy háborodva, ha egy büncselekmény esetén az emberek egyből mondják, hogy cigány az elkövető. Ezt utálom a magadfajta ál liberálisokban, az álszentséget.
bigyibogyo
@Nemezis: Biztos figyelted nem azzal jöttem, hogy "mocskos Gárdisták már megint". Ha nem azt írtam _könnyen előfordulhat_. Majd magyarázd már el, hogy ebben mi az álszent? És azt is mutasd meg, hoyg hol voltam azon felháborodva, hogy ha cigány csinálta akkor azt kiírták. Valahol nagyon-nagyon elvagy tévedve.
Azon szoktam felháborodni, hogy a rögtön cigányozók nem magyaroznak mikor kellene.
Viszont adtál új avatár ötletet :)
vukkocska
@Nemezis: azért eléggé felháborodtál a magad butaságán. Senkinek eszébe sem jutott, hogy akár jobbikos is lehet, Te írtad fenti hozzászólásodban, hogy "holnapra kitalálják, hogy Jobbikos volt." Még ha mosolyt is tettél az írásod után. Adtál egy labdát, lecsapták. :)
Nemezis
Megtanulhatnál olvasni. Vagy csak arról van szó, hogy ugy olvasol, ahogy neked tetszik. Nem vagy vitapartner.
szaboria
Acélbetétes bakancs kik körében terjedt el? Az aki a gyermekét ökölelüti meg annak a kezét vágnám le.
Nemezis
@szaboria: Pavlov kutyája? Neked is csorog a nyálad?
szaboria
@Nemezis: A tied meg már el is cseppent..Kiváncsi leszek milyen lesz a véleményed július- augusztusban akkorra eldől mire is gondolt a jobbik.
luciferi
@Nemezis: finomabban...ha lehetne. És lehet. Te is tudod...
Az egész cikkben meg a címre asszocizál szte mindenki. És ha leveszi a bakancsát, és úgy rugdos, akkor semmi se történt? Újság cikk sincs? Na erre gondoljatok, és ne egymást csesztessétek!
dilike
és a zsaruk uccse tudnak vele mit csinálni. az asszonyka nem meri feljelenteni, a pasi hazamegy, és ott folytatja, ahol abbahagyta. :(
(nem követendő példának, mert ezt se lenne szabad, de egy kolléganő hasonszőrű férjét a zsaruk, miután bevitték, óránként megverték, szépen, módszeresen. az ő esetében viszont bejött, nem nyúlt többet az asszonyhoz)
luciferi
@dilike: valaki megvezetett! Egy őrizetesre elég, ha csak szigorúan ránéz a rendőr, és már 3 hónapra, a kivizsgálás idejére fel van függesztve!!!!
Valami nagyon nem "frankó" ebben a történetben.:((
dilike
@kevijeni: nem vezettek meg. sztori valós.(nem minden őrizetes van tisztában annyira a jogaival). jópár éve ennek.
Nemezis
@kevijeni: Miért kéne finomabban. Talán a ballib kiváltsága a a másik sértegetése? Amugy ha megmagyaráznád mi nem volt finom, megköszönném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.