A cigány támogatják, a magyart nem!

Feltöltő: magyarszív
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarszív
Jó az ötlet, de gondolkodjunk már!
Itt bezzeg nem fognak szűkölni a megkülönböztetés miatt a cigók!
bigyibogyo
Normális megközelítése a pozitív diszkriminációnak, amivel USA megnyerte a csatát a KKK férgek ellen. Persze, hogy nem tetszik Eger szégyenének. A 3 szívűek meg egyet értenek vele....
Persze mondtam már. HA az összes cigány hirtelen elkezdene dolgozni akkor meg azért utálnák Őket mert elveszik a munkahelyet... Mindegy miért csak gyűlölni lehessen :F
Csizmás Kond
@bigyibogyo: Na de azért a gyűlölködésben is besegítenek sokan....
bigyibogyo
@Csizmás Kond: Nem kétséges. Ettől még igaz az alap tézis, hogy mindegy mit csak gyűlölhesenek
magyarszív
Ismét értelmezési problémák merültek fel szegény egri "várvédőnél".

Hasznos dolgot olvashatunk, csak a magyar is kapja meg, amit a cigány megkap!
Hol itt az utálat? Sőt pozitív dologról beszélhetünk! Viszont aki a magyart a cigány mögé helyezi, lásd az előttem szólót, annak vannak iszonyat hiányosságok az agyában. Hol pozitív az a diszkrimináció, ahol az egyik szarabbul jár, csak azért mert a másiknak dolgoznia kellene! Mert ugye ez természetes dolog, hogy akkor kapok fizetést, ha megdolgozok érte!

Ez pont olyan, ha a gyereknek ajándékot veszünk, mert kakilt!

Nem rászokatni kell, hogy ismét többet kap, mint egy magyar, hanem ugyanazt kapja, ugyanazért a munkáért! Na ez az, amit nehéz a cigány fejekbe verni!!! Meg máséba, ugyebár.
bigyibogyo
3 szívű kolléga (merre húzhatnak?) sehogy sem érti a pozitív diszkrimináció elvét és nem ér fel addig, hogy megértse az eredményességét. Kurucon biztos nem írtak még az USA példáról, amint eljut oda is lesz ováció jobb oldalról is...
bigyibogyo
Mert ha neked akkor már nem is baj?
Én azt hittem csak unatkozol, és kötözködsz. De te tényleg nem érted....
magyarszív
Adja ég, hogy azokkal legyenek ilyen módon pozitívan diszkriminatívak, akik most megint a cigóknak akarnak jobbat!
magyarszív
Értem én: felzárkóztatás, sokkoló pszichés javadalmazás! Munkakedv teremtés.
Ez mind jó! A lényeg, hogy ne segílyen "vegetáljanak".
Ez magyarnál működhet, de egy cigónál, aki többet összerabol könnyebb módszerekkel...

bigyibogyo
Nem úgyí volt, hoyg nem szólsz hozzám? Nem mondod, hogy megjelentek a nyilvánvaló tünetek és már magadban beszélsz...
bigyibogyo
Jah és, hogy válaszoljak is. Ügyesen használod a Google keresőjét, használd valami értelmesre egyszer. Keress rá, hogy oldották meg USA -ban a kisebbségi kérdést.
Te hogy oldanád meg? Gondolom van konkrét elképzelésed...
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Teljesen abnormális vagy ezzel a felfogással.Hipotézisnek sem áll meg hogy az összes cigó elkezdjen egyszerre dolgozni.A cigány nem munkára született,és ezt sokszor hangoztatják is.Jósolni,teknőt,kanalat vájni,bazseválni,piacolni és ha nem jön össze semmi akkor lopni,keriteni markecolni stb.Már az előbb felhivtam figyelmedet nyilvánvaló tüneteidre,de látom elsiklottál fölötte.Odaköltöztetnélek a cigánytelepre,aztán majd meglátom hogy befogadnak-é.Egyébként amennyi lapot ma kaptál,szerintem már magadban beszélni sem vagy képes.Jöhet a gumicumi és a gumiszoba,no a guminő még nem mert az felnőtteknek való.
mandiner
@bigyibogyo: Ha ez magyar ember javára történne, az rasszizmus a cigány felé,...ha dolgozni nm akaró cigány érdekében akkor csak pozitív diszkrimináció?
bigyibogyo
@mandiner: Szerinted rasszizmus ha segítenek valakin aki rászorul, lemaradt? Szerintem nem. Ráadásul pont olyanokról van szó akik dolgozni akarnak... Úgyhogy nem értem miről beszélsz.

@Szarvasgomba: Tök mindegy a realitása. a Következménye a fontos a feltételezésnek. Rossz részével foglalkozol a mondatnak. Nade nem vártam többet. Olvasd el újra. Olvasd el lassabban. Fogod érteni ha nagyon akarod...
magyarszív
@mandiner: bogyónak nem megy a fordított értelmezés, annyira védi a cigókat.
Turulmadár
Elegem van,mért akarják egyesek folyton azt a tévhitet kelteni hogy az összes cigány szép és jó nem így van!Nem vagyok cigány nekem ki segít?Menjek lopni csalni rabolni hazudni?
Nekem ki segít?Nem igaz nem akarjátok észrevenni másodrangú állampolgár a Magyar a saját hazájában!
Sííva
@Turulmadár: Nagyon egyetértek veled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Turulmadár
@Sííva: Hátigen ez a szomorú igazság,de vajon az ilyenekre a szokásos károgók bogyók stb mért nem reagálnak?Talán mert nem tudnak belekötni!
magyarszív
@Turulmadár: ne aggódj bele fog! Főleg, ha én mondom mennyire igazad van!!
zsbela
Évekkel ezelőtt volt már ilyen kezdeményezés, de akkor nagyon csekély volt az érdeklődés!!
magyarszív
@zsbela: mert nem becsülik a kis segítséget!
bigyibogyo
@Turulmadár: Miért kötnék bele? Különben dolgoztam. Errefelé azt is szokás. Nem mindegyik cigány rendes és nem mindegyik magyar rendes. Ennyi.
2 féle ember van: becsületes és bűnöző. Utóbbi nem tartja be a törvényeket. Minden más csak mellébeszélés
bigyibogyo
@magyarszív: magyarszív @Turulmadár: ne aggódj bele fog! Főleg, ha én mondom mennyire igazad van!!

Túl sokat képzelsz magadról. Semennyit nem számít a véleményed.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@bigyibogyo: Túl sokat képzelsz magadról. Semennyit nem számít a véleményed.
ma, 12:08 Jelentem Válasz erre

Na most írtad le a tutit! Magadról.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Az a cigány fiatal, aki rendőrnek megy és ösztöndíjat kap, nem sokáig fog megállni a magyar fiatalok között, akik között szintén sok a szegény,aki rászorulna az ösztöndíjra!
bigyibogyo
@Atomqkac: Nem jól értelmezted a mondatot. Magyarszív számomra semmi. Olyan mint a légy amelyik mindig visszajön.
Olvasd el azt is mire írtam. Nincs most kedvem az ovis stílushoz.
Nemezis
Én ugy tudom, hogy Magyarországon tilos származása szerint bárkit megkülönböztetni. Komoly büntetés jár érte. Tudtommal Magyarországon senkinek sem tartják nyilván hivatalosan a származását, mert az is tilos. Akkor hogyan lehet kiirni ilyen pályázatot anélkül, hogy törvénysértő lenne. Be kell tiltani a hivatalt, mint a Gárdát. Roppant egyszerü dolgot ajánlok a tisztességes magyar embernek. Jelentkezzen nyugodtan az ösztöndijra, és csak annyit mondjon hogy cigány. Senkinek sem lesz bátorsága ellent mondani. Ez már bejött egy LMP-s zsidó politikusnak is, aki cigány fiataloknak kiirt pályázaton vallotta magát cigánynak(nem semmi, zsidó cigány), és vitt el 100 ezres nagyságrendben forintot.
bigyibogyo
@Atomqkac: Én nem is. Mióta szólt a moderátor teljesen leálltam. És figyelted, hogy magyarszív azóta is velem foglalkozik a téma helyett? és az, hoyg kiforgatod amit írok szintén elég gyerekes. Teljesen jól eltudom dönteni, hoyg kinek a véleményére érdemes figyelni és kiére nem. Övére egyáltalán nem. Sehol semmi konstruktív, sehol semmi érv. Vele való játszadozás hobbynak nem rossz, de max ennyi. Kis kikapcsolódás. Másokkal meg lehet beszélgetni.

@Nemezis: Az nem Jobbikos volt? Lusta vagyok megkeresni.
Szarvasgomba
@bigyibogyo:Sajnos nem.Egyébként nem is vártam hogy megértsd,de látom hogy nem is sikerült.Nos hátha egyszer mégis.......@bigyibogyo: Bagoly mondja a verébnek....
@bigyibogyo: Te vagy egy semmi a Mi számunkra.Próbálunk meggyőzni hogy milyen buta vagy,de a Kőmüves Kelemen szindróma nálad olyan mint a magyar foci.:gyógyit6tatlan.Nos majd a reinkarnációd után hátha jobb géneket örökölsz.
Szarvasgomba
@Turulmadár: Sajnos csak harmadrangu,mert első a pajesz,második a nem az idén barnult le és csak harmadik a magyar.De:most remélem belátható időn belül másképp lesz.
bigyibogyo
@Szarvasgomba: Rosszul látod. Minden témánál érvelek. Ti minden témánál elmondjátok milyen hülye vagyok. Mert.. jah, sosincs mert. Kijelentetek valamit és az úgy van. Aki nem úgy gondolja az nyilván csak hülye lehet. Hiszen a föld is lapos :P
De a legjobb amit most le is írtam Nemezisnek. Én a témával foglalkozom, Ti velem. Próbálj meg a témával.
Figyeld, most úgy fogok írni ahogy Te:

@Szarvasgomba: Teljesen abnormális vagy ezzel a felfogással.Annyi fantáziád sincs, hogy elképzelj egy fikciót. Már az előbb felhívtam figyelmedet nyilvánvaló tüneteidre,de látom elsiklottál fölötte. Odaköltöztetnélek a cigány telepre,aztán majd meglátom hogy befogadnak-é.Egyébként amennyi lapot ma kaptál,szerintem már magadban beszélni sem vagy képes.Jöhet a gumicumi és a gumiszoba,no a guminő még nem mert az felnőtteknek való.

Bocs, a helyesírási hibákat kijavítottam.
bigyibogyo
@Szarvasgomba: De csak a kedvedért.
Mit szólsz az amerikai példához? tudod, ahhoz ahol a négereknek kiemelt figyelmet szenteltek. Ösztöndíjakat hoztak létre a számukra, kötelezővé tették a négerek foglalkoztatását, stb és láss csodát, néger elnökük van. Szinte tökéletesen megoldották a kisebbségi kérdést.
Ezek után ,hoyg tetszik, hogy a Fidesz is szeretné értelmes módon megoldani? Mondjuk ösztöndíjjal?
Most erre próbálj meg úgy válaszolni, hogy nem velem foglalkozol hanem a leírtakkal. Fog menni?
szaboria
@Nemezis: Amit irtál én azzal egyet kell értenem . A cikk irója csak egyett felejtett el leirni aki rendörnek jelentkezik ösztöndijat kaphat csak elkell olvasni a feltételeket., mindegy milyen származású.
magyarszív
Én várom, hogy ez a néger hatás érvényesüljön. Jó ötlet! Viszont majd ébresszetek fel, ha itt elkezdődik valami hasonló! Vagy bocs, ha majd látom, hogy mennyi roma jelentkezik rá. Na még a cél érdekében azzal is egyet értek, hogy külön ösztöndíjat kapjon! De egy teljesítmény versenyben!
magyarszív
@Szarvasgomba: Nem kell ezzel foglalkoznod, hogy semminek tart, hiszen, ha annak tartana, nem írogatna nekem folyton. Hagyd figyelmen kívül, hogy mit írogat nekem :)

bigyibogyo
@magyarszív: Ha 1 jelentkezik akkor már eggyel több dolgozik... Már megérte. És pont annyiba kerül ahányan jelentkeznek és megnyerik.
A véleményed számít semminek. Mivel szavazhatsz előbb-utóbb meg kell győzzelek, hogy ne áruld el a hazád.
magyarszív
Megint a hazaárulós szöveg....mindig-mindig.

Mindegy is, nem fogok a kardomba dőlni, nem az számít mit mondanak...

trix
@bigyibogyo: Mást nem tudsz felhozni, csak azt hogy mindenki hazaáruló....találj már ki valami mást, ez már unalmas, és kívülről fújjuk! Már miért lenne semmi a véleménye? Attól, mert te fel sem tudod fogni amit ír, még nem jelenti azt hogy semmi a véleménye.... mióta megjelent Szarvasgomba, azóta mégjobban elvagy nyomva....Magyarszív és Szarvasgomba így együtt neked már nagyon sok.....Ha ehhez jön még FüligJimmi, akkor a szavad is elakad.... :)))))))
Szarvasgomba
@bigyibogyo: először is talán a saját helyesírási hibáiddal kellene foglalkoznod!!!!!!
Aztán ki kellene javítanod őket,no már ha tudod,és minekutána már kivetted "fejedből" a gerendát esetleg foglalkozhatnál mások szálkájával a szemükben.
Látod micsoda balfék vagy? Na nehogy már bármi alapja is legyen a négerek összehasonlitásának a cigányokkal!Alapvető mentalitásbeli különbségek vannak.Tehát érveid lófüttyöt sem érnek.
@magyarszív: Muszáj vagyok néha,therápia alá vonni,pedig tudom hogy falrahányt borsó.
De mint irtam neked,soha nem szabad feladni.Apám mondotta volt annó:"A világ összes nőjét nem lehet megkapni,de törekedni kell rá" Ehhez képest egyetlen bikfafejet
masszirozni,gyurni nem oly nehéz feladat.
Nemezis
Gondolom ezek a ballibsik azért dobálóznak ilyen könnyen a hazaáruló szóval, mert ők nem érzik ez az országot hazájuknak. Ugy is viselkednek. Persze nagy részüknek amugy is másik hazájuk van, amihez hűek.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@trix: Éééééééééssss Atomqukaaaaac :))))
luciferi


Cigány bemegy a munkaközvetítőbe:

- Csókolom, dógozni szeretnék.

- Jó napot, jó hogy jött, volna is itt egy állás az Ön részére: napi két óra munka, félmilla fizetés, gyönyörű titkárnők, szolgálati autó...

- Ne tessen má' velem viccelni!

- Nem én kezdtem!
bigyibogyo
@Szarvasgomba: Azért van az enyémben mert nem vettem észre. Azért javítottam a tiédben mert észrevettem. Ezt inkább megköszönni illik, már ahol látott gyerekszobát az ember.
Biztos látod a hasonlóságot kisebbségi probléma és kisebbségi probléma közt.

@trix: Én gyártom a híreket, hogy ki kelljen találnom valamit. Én csak a szomorú tényeket közlöm veletek. Ami még szomorúbb, hogy már a kuruc is megírta mégis tovább ragaszkodtok a téveszmétekhez... Kurucnak csak hiszel, nem?
Nemezis
@bigyibogyo: Te is csak ilyenkor hiszel a kurucnak? Furcsa látásmódod van. Csak azt látod meg, amit el szeretnél hinni. Boldogok a lelki szegények.
bigyibogyo
@Nemezis: Nem hinnék ha teljesen ha más forrás nem ugyanezt állítaná. De hát van teljesen más forrás ami ugyanazt állítja. Nem látod amit nem szeretnél látni. Boldogok a tudatlanok.
Szarvasgomba
@Nemezis: "Mert Övék a mennyek országa."
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Gumiszobára gondoltál nemde?Azt látom hogy te kisebbségi vagy.
@bigyibogyo: Olvasd el amit irtál,mondattanilag értelmes?-vagy csak annyira mint te?
bigyibogyo
@Szarvasgomba: Ejnye, nem érted? Segítek 2 honlap is ugyanazt állítja. Egy jobbos (kuruc) és egy balos (hetiválasz). Így már érted?
Konkrétan mind a 2 forrás azt állítja, hogy a Jobbikot Izrael, konkrétabban az izraeli titkos szolgálat hozta létre.
másvirág
Magyarországon három kisebbség van: nemzetiségi,vallási,egyébb kisebbség=normális
Ami mindhárom csoportra jellemző = egy sem akar rendőr lenni ! :-)
magyarszív
@Szarvasgomba: "Azért van az enyémben mert nem vettem észre. Azért javítottam a tiédben mert észrevettem."

Na ez a tipikus a máséban a szálkát, a magáéban a gerendát sem!

Csizmás Kond
@bigyibogyo: Állítólag Hitlert is a zsidók pénzelték, akkor most is miért ne finanszírozhatnának egy olyan pártot amelyik ismét őket gyalázza....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.