A különböző internetes fórumokon egyre többen panaszkodnak az úgynevezett üdülési jogokat (Resort Timesharing) értékesítő cégekre. Folyamatosan növekszik azon ügyfelek száma, akik úgy érzik, becsapták, csőbe húzták őket. Egy üzlethez két fél kell. Portálunk most bemutatja az egyik oldalt, az értékesítőkét. Tananyag naiv embereknek…

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: media1212
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
takpera
Sajnos minket is becsaptak a RELAXING CENTER KFT értékesítői!
Bizományosi szerződésben vállalták, hogy értékesítik a meglévő üdülőjogunkat, s mi vettünk tőlük helyette egy Sopronit. A terv az volt, hogy az eladottból kifizetjük az új árát és még pénzünk is marad! A szerződésben 2010,dec 31 van, de pénz ezidáig még nincs. Persze a tőlük vásárolt üdülőjog hitelét meg fizetnünk kell!
Telefonon az értékesítőt kétszer sikerült elérni /nov vége óta/ és csak hitegetett mindíg újabb időponttal.
Levelet és emailt is írtunk, de egyikre sem jött válasz!
Nos a türelmünknek vége! Ügyvéd általi intézés és a cég lejáratása a következő lépésünk!
KöBüKi
@takpera: Minket is megpróbáltak becsapni.!Egyik nap kapok egy emilt,hogy kedvező velness hétvége Sárváron,csak egy kétórás előadást kell meghallgatni.Elmentünk,és a tetthelyen derült ki hogy kéthetes üdülési jogok apartmannban eladók,főidényben 3,5 milla.Minekutána engem már 16 évvel ezelőtt H.szoboszlón megpróbáltak a club Serenia égisze alatt megszopatni,igy a kész átverés show nem jött össze.-pedig most és csak ott a 3.5 millából elengedtek másfelet.!És lazán becsaptak 8 házaspárt és a sikeres becsapás után még meg is tapsoltatták őket a többiekkel.!És meg voltak sértődve hogy mi nem álltunk kötélnek,de mondtam nekik hogy inkább örüljenek hogy nem álltam fel és világositottam meg a többieket.!
trdaskao
a relaxing center tulajdonosának otthona azaz KELLER TAMÁSNAK pesthidegkúton van az ördögárok és a gyulai pál sarkán van bordós telifa kerítése van hajráááááááááá
adjatok nekik
coyote3
Egyszer az én feleslegem is elcsábított egy ilyenre. Sokáig fűztek minket, de olyan voltam , mint Kőszeg vára...:) A végén odajött a fűzőcske vezetője és addig-addig allkudta lefele az árat, amíg az induló 2,5 misiből anélkül, hogy én egy szót szóltam volna simán lett 190 000. Na amikor ide elért a pasi, akkor mocsok módon, kaján mosollyal a képemen én is megszólaltam, hogy 100 ropiért megveszem. Először rákvörösen elrohant, majd 10 perc múlva visszajött, hogy ok. Járt emellé meg egy ingyenes 2 hetes Madeira szigeti nyaralás is. A vége az lett, hogy köszönettel vettem a nagylelkű ajánlatot, de nem kértem. A feleslegem viszont ragaszkodott az ingyenes nyaraláshoz. Ugyan mondtam neki, hogy semmit sem adnak ingyen , de ő naív. A vége az lett, hogy felvettem a kapcsolatot a nyaralást szervező központjukkal és ott kiderült, hogy hogy mire tető alá hoztam volna az utat majd fél milla lett volna :) Ennyire volt ingyenes. Azóta sincs üdülési jogunk :)))) Mindenkinek ajánlom, hogy legyen nagyon topon, ha ilyenek akarják befűzni, mert jól nem jár. Mindenképp olvassa el a az apróbetűst és kérdezzen rá a járulékos költségekre. mert könnyen kiderül, hogy az egyszer kifizetett üdülési jog évente még felemészt vagy 200 000-et. na abból meg már lehet pár jót túrázni a Ziller völgyében ...:)
Ditke50
@takpera: Mi is ugyanígy jártunk, 2009. november 9.-én kötöttünk szerződést. Nekünk is papíron bizonygatta Sebők Nikoletta, hogy még mennyi pénz megmarad, ha ő eladja az előző üdülőjogunkat, és mi megmondtuk neki, hogy ne is csináljon szerződést, ha az előzőt nem tudja eladni, de ő mégis megcsinálta, mert biztosra ígérte az előző eladását. Mikor papírt kértünk arról, hogy vállalja az előző üdülőjogunk eladását, azt mondta, hogy postán fog megérkezni, persze azóta is hiába várjuk, és azóta sem adta el azt amire ígéretet tett. A hitelt meg fizetnünk kell. Üdülőfenntartási díjat pedig azért nem fizettünk, mert Nikoletta becsapott minket. Erre Keller Tamás most már 250000 forintot is követel tőlünk üdülőfenntartás címén, pedig soha nem élveztünk belőle semmit, és egy fillétrt sem kaptunk azért, mert a nevünkön lévő üdülési lehetőségbe vendégeket fogadtak, és ezért eltették a pénzt. Ha azt a pénzt nem mi kaptuk meg, akkor nem értem, milyen jogon kéri tőlünk a fenntartási díjat. Fizesse ki az, aki kiadta vendégeknek azt, amit a nevünkre írtak, és ezért a pénzt eltette. Nikoletta hamis információval látott el minket, így nem volt lehetőségünk a valós ismeretek birtokában döntést hozni. Ahogy én tudom, a hamis információk hatására megkötött szerződés érvénytelen, de hogyan lehet ennek érvényt is szerezni? Nikoletta képes volt engem este tíz felé hazaküldeni az előző üdülőjog szerződéséért, hogy lemásolja, pedig szerintem már akkor tudta, hogy nem vállal kötelezettséget arra, hogy eladja, nekünk mégis azt hazudta, hogy azért kell neki lefénymásolni, hogy el tudja adni. Várom mindazok válaszát, akik hasonlóképpen jártak, és tudnak ajánlani a szerződés érvénytelenítésére, vagy kárunk enyhítésére valami hatásos megoldást!
Köszönettel: Ditke50
Miskolczi Zoltán
@takpera: Sajnos én is ugyanígy jártam a Relaxing Center Kft. -vel .
Keresem azokat a sorstársaimat akik ilyen csalás áldozatai lettek.
Én már jogi útra vittem adolgot.
fan.tomas
Aki csak háromig tud számolni az is kiszámolhatja:
Mennyit fizet az éves díjért?
hány ember fizet még azért a szarért havonta?
mennyit kell még fizetni ha nemakar ott éhen halni?
Szóval én hülyének tartom azt, akit ilyenbe bele lehet vinni.
ila51
@fan.tomas: A kíváncsiság , a hiszékenység , és a női könnyek mázsás köveket megmozgatnak..:))
Csizmás Kond
1. Minek kell minden e-mail ajánlatra ugrani...?
2. Miért gondolja mindenki, hogy csak neki akarnak jót ....?
Kutyafüle
Abszolút egyszerű matematikai vagy inkább logikai számítás:
1. egy évben 52 hét van.tehát egy apartmannak 52 tulajdonosa lesz(tegyük fel)
2.egy hét ottlétért fizetsz évi 60-80 ezer fenntartási költséget (52x80ezer)
3.egy hét alatt ennyi a vllanyszámlád??????
4.És ekkor még nem ettetek. Szorozd be a kaja költséggel, ahányan vagytok.
5.egy fürdőhelyi belépőjegy kb 2500-3500ft. ezt szorozd be, ahányan vagytok, naponta.
Na tehát akkor mennyiért nyaraltatok????????????????
fan.tomas
@Kutyafüle: Gratula, rájöttél milyen jól megél az aki egy lakhandit kiad 52 baleknak!
kumming
Nos, én 17 évvel ezelőtt vettem egy apartmant dél Spanyolországban, egy csak svédek által látogatott üdülőfaluban. Természetesen hitelre. De!! Az apartmant azonnal bérbe vette tőlem egy svéd utazási iroda, és a bérleti díj annyi, amennyi a havi törlesztő részletem, plusz évente 2 hét használat. Na, jó nem főidényben. Ez így megy 17 éve, és 3 év múlva lejár a hitel. Utána már én kapom a bérleti díjat, vagy ha nyugdíjba megyek, fogom magam és beköltözöm. Vagy eladom. Na így is lehet üdülési jogot szerezni
kristaly54
@Miskolczi Zoltán: Nekünk a soproni a harmadik. Az első cserére nem fizettünk rá. Igaz nem is nyertünk. Itt viszont a szerződés kötése óta se kép, se hang. A hölgy elérhetetlen. Mindenféle segítséget szívesen fogadunk.
vicz Erika
Kedves Zoltán én ugyan így jártam kérem tájékoztasson hol tart az ügye, fontos lenne címem [email protected] @Miskolczi Zoltán:
szalai márta
@Miskolczi Zoltán: Nekünk is hasonló a helyzetünk és mi is jogi lépéseket fontolgatunk és arra gondoltunk, hogy károsultakat összegyűjtve egy ügyvédet kellene megbízni az ügyünk képviseletével, abból a célból hogy megmutatható legyen, hogy milyen sok családot csaptak be. A következő email-címen tudunk kapcsolatba lépni: [email protected]. a C/1-es apartman tulajdonosai.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: 2011.10.02. Nem hiszed el, mennyire igazad volt!!!!!!!!
Ma délután legnagyobb megdöbbenésemre, más név alatt újabb ajánlatot kaptam e-mailon.
a feladó: Magyar Összefogás pártja. Támad a hülyeség. Vigyázzatok.
verőce21
@kumming: Te nyugodtan nevezheted szerencsésnek magad eddig.
jocoka1
@Ditke50: Mi hasonlóan jártunk Pécsen minket is ez a kacsingatós Sebők Nikolett ,hogy a fene egye meg az irháját vágott át csak mi élni kívántunk az el állás jogával is ezért felrendeltek bennünket Budapestre és ott megfenyegettek hogy közel 400000 FT fogunk fizetni meg hiúsulásért ebbe már a főnöke Véstói Zoltán is közreműködött Sőt későbbiekben még dr Sárecz Judit Ügyvédnő is részt vett ebben a játékban .Jelenleg is fizetjük a kölcsönünket még 3 évig most így lett két üdülési jogunk 4 hét eltolódással az egyik Hévíz Dobogómajorban 50 ik hét a másik Hajdúszoboszlón a 46 hétre szól 15 évre és ami a legszebb hogy a Hajdúszboszlói Panorama wellness hotel meg most felszámolás alákerült 2 szer voltunk ott .Kaptunk egy levelet az AGRO-ALBA zrt-től hogy az üdülési hetünket 2011 december 1 jével felmondják.Na erre varjunk gombot.én elérhető vagyok jsik@freemail címen fogjunk őssze az ilyen brigantik ellen és csalásért juttassuk börtönbe őket
ninive
Mi is hasonlóan jártunk mi ti 2 éve vettük a jogot a Relaxing KFT-től, akik azóta már más néven szerepelnek és én nem tudom elérni őket, Egy meglévő jogot értékesítettek volna horribilis összegért, mint az mára már kiderült, és ott nagyon szépen elmondta a Sebők Nikoletta hogy annyi pénzből amit kapunk az előző jogért kifizethetjük a hitelt amit erre a jogra vettünk fel, és pénzünk is marad, elég szépen. Sikeresen átvertek bennünket, most van 2 üdülési jogunk egymás utáni hetekre. Mi voltunk Sopronba a SPA RUbin wellness házban, nagyon kellemes kis hely amúgy, családias kis szálloda, kicsit a felújítás ráférne de jól éreztük magunkat, de nagyon drága nyaralás ez így , és a szánkíze sem jó, ilyen átverés után. Jó lenne valamilyen úton rendezni ezt a dolgot.
alfás
"üdülési jog megvásásrlás!" hát még a neve is hülyén hangzik.és még ezért fizetnek is... én,ha megyek, "szállásinfó.hu",
Incike
@takpera: Minket is becsaptak. Vetettek velünk egy üdülési jogot Hajdúszoboszlón 2009-ben, és most felszámolás alatt áll. Elveszett az üdülési jogunk, de a felvett kölcsönt fizetnünk kell, a semmiért. A háttérben tisztességtelen magatartást érzek. Kérem válaszoljanak hogyan áll az ügyük. Mit tudtak intézni. [email protected]
Incike
@Miskolczi Zoltán: Sorstársakat keresek, akik Hajduszoboszlón kb.2009-ben vettek üdülési jogot a Relaxing Center Kft-től, a Panoráma C épületében. Sajnos felszámolás alatt áll, elvesztettük az üdülési jogot, a hitelt fizetnünk kell a semmiért. A háttérben tisztességtelen magatartást érzek. [email protected]
takpera
@Miskolczi Zoltán: Kedves Zoltán!
Érdeklődöm, hogy sikerült e valami az üdülési joggal kapcsolatban. Érdemes e bármit is ezekkel acsalókkal kezdeni?
Üdv Takácsné
takpera
@Ditke50: Kedves Ditke!
Sikerült e már valamit elérni a Relaxinggel vagy a kedves kis Nikolettel?
Tényleg össze kéne fogni és tenni ellenük valami!
Sajnos ezidáig nem tudtunk lépni mert az ügyvéd is sokba kerül!
Még mindíg ott tartok, hogy ezt a sok disznóságt nem úszhatják meg!!
Üdv Takácsné Erika
palika
Sajnálom ezt a sok becsapott embert, de megérteni nem tudom! Minek mennek bele ilyen olyan üdülési jogok meg hasonló helyzetekbe, amikor manapság oda megy az ember nyaralni ahová a pénztárcája engedi! Látszik, hogy hagyjuk magunkat becsapni, nem kell ide külföldi, van itt elég csaló gazember ebben az országban! Ha hasonló cipőben lennék, én sem hagynám, azonnal összefogás, ügyvéd, bíróság! Sok sikert!
Kutyafüle
@palika: Nézd meg a dátumokat! 2010. 11.25. és ma van 2012 03.14. Van erdmény?

Sikerült-e bármit is elintézni? Igen! megvenni azt, ami soha nem a tiéd!
palika
@Kutyafüle: Ennyi balek? Látszik, miért tart itt az ország, ahol tart:-)))
Rézangyal
Ez nem egy új keletű probléma. Magam is csak hihetetlenül gyanakvó természetem miatt úsztam meg 15 évvel ezelőtt. Engem inkább az lep meg, hogy ezek az emberek különböző cégnevek alatt ilyen hosszú ideje tudják űzni ezeket az átverős, lenyúlós dolgokat!
takpera
@ninive: Kérek egy email címet, hogy összefogjunk és végre tegyünk már valami!
Üdv
Mucsi Attila
S.P.A Rubin Wellness, Sebők Nikoletta. Megvetették a 3. üdülési jogot hitelre ígérve, hogy az előző kettőt eladják. Hamarosan a 3. bírósági tárgyalás következik, keressük az összes becsapottat. Kérek mindenkit, hogy az alábbi e-mail címen jelentkezzetek és vegyük fel a kapcsolatot: [email protected]
ila51
@Mucsi Attila: Ahhoz képest jól halad az ügy :)) Három a magyar igazság ? :))
fazekas
@Incike: Kedves Hölgyem! Mi is így jártunk kérem ha tud írja meg tel.számát, hogy felhivjam
Fazekasné Andrea 06 303052891
Proli
@fazekas: Amíg lószar lesz veréb is.
Találd ki,
melyik vagy a kettő közül?
pilis
Valakinek ismerős Keller Tamás neve? 54 éves, zömök testalkatú, kopasz úriember??
Igen , egy ilyen nevű úr vezette a Relaxingot. Ma belefutottam mint üdülési jogsegély nyúltása, A griff hotelben fogadja ügy feleit, és csak ma csak neked, sohavisszanemtérő lehetőségként a csődbement szóllók helyett vehetsz másikat.
Bartók Béla u 154.
Zsóka52
@pilis: Nagyon örültem,hogy rátaláltam levelére mert én is 28.-án mentem volna az úriemberhez.Gondoltam,hogy valami nem stimmel mert nekem is csak hétfőn és csak egy időpontot adott.sajnos azt hiszem ebből csak összefogással lehetne valamit kezeden.Mi károsultak ha összefognánk!!!Venni nem akarok elég volt egyszer!!!
gabrella
Hogy be lehet etetni embereket ekkora baromságokkal?!!!
Fazekas Antal Jánosné
Tisztelt Mindenki!
Segitséget várok ,mert munkanélküliként nem tudok fizetni,hitelre vettem,Sopront.
Létezik-e van -e olyan összefogott csoport,akik által segitséget kaphatok
[email protected] Cimre. EZ NAGY ÁTVERÉS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.