Visszautasította a hvg.hu-nak adott interjújában Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter, Szijjártó Péter állítását, miszerint csak a magánvéleményeként bírálta igen élesen a médiatörvényt és az Orbán-kormányt

Forrás: nol.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csutak
Orbán és Szíjjártó Brutális Péter ritka nagy pofont kapott!
Az egész világ előtt nevezték hazugnak:)))
De sajnos ezekről még az RPG is lepergne:(
farkas
Szegény luxemburgi EU biztost a franciák is csúnyán helyretették a roma hazaküldés után. Megkérdezték tőle, ők hányat fogadnának be? Ezek a luxemburgiak nagyon rázós társaság.
coyote3
Na ahogy olvasom a luxemburgi, meg a magyar kormányt tette helyre. Nekem úgy tűnik ebben a fideszes csapatban elég sok a hazug.
KöBüKi
@coyote3: De szép is lenne ha csak elég sok volna a hazug.,-de kivétel nélkül mind az.!!!!!!
marlin
@farkas: Te melyik cikket olvastad?? Vagy "átmentél Szíjjártóba"?? Ti. Luxemburg soha nem volt "befogadó"!!

Nem megmondtam, hogy hazudik!! :))
Namármost, Európában az a szokás, hogy ha valaki lejáratja saját magát, meg a rájuk voksoló agymosottakat, az a lebukást követően azonnal lemond, vagy legkésőbb harmadnap lemondatják!!

@coyote3: Jól látod, nincs közöttük egy sem, akinek lenne erkölcsi alapja!!
Dr. Akula
Én meg úgy tudtam, hogy egy fütyeszes sosem hazudik!
csutak
@marlin: Svájc és Luxemburg ugyanazt a letelepedési politikát folytatja!
Ha van Ejró vagy $ milliód akkor várnak, ha nincs, akkor ezer meg egy feltétellel tartózkodhatsz náluk.
Amúgy szép hely lenne, bár a kitáblázottsága mellék útvonalon siralmas.
Anno decibel megmásztam egy hegyüket kamionnal, mert csak ott tudtam megfordulni:)))
marlin
@macko58: Csak akkor, ha mozog a szája!! :))
Dr. Akula
@csutak: ha kiszálltál volna a kamionból, könnyebb lett volna megfordulnod!:):):)
marlin
@csutak: Persze!!
Csak farkas író társ kommentjéből nem értettem, hogyan került a csizma az asztalra!! :)) (ti. a cikkben sem EU biztosról, sem migrációról nem esik szó)

Egyébként a "média-törvényt vagy mit" a Luxemburgiak és más európai demokráciák kritikája és a mi tiltakozásunk ellenére a "zembere kembere" aláírja és bevezetik!! :((
furfang
@marlin: Te olvastad a média törvényt? Melyik pontjával nem értesz egyet? Idézd ide, aztán vitassuk meg!
Dr.luigilongo60
@furfang: Biztosan a fél világ nem is olvasta, csak úgy tíltakozgatnak megszokásból.
Az emberek többsége persze hogy nem olvasta végig, arra vannak a szakemberek.
A világsajtó és prominens politikusok hada tudja hogy szar az egész ,csak Te nem?
KöBüKi
@luigilongo60: Furfangnak és a csipet csapatnak keserü lesz amikor elfogy bennük még a hit és remény utolsó szikrája is.!
marlin
@furfang: Nem olvastam, mert nincs!!
Így azután te sem olvashattad és akkor hogy akarsz vitatkozni??
Viszont olvastam a Csr-Palko, meg a Rogán úr képviselői önálló indítványát, mellyel a jogalkotási szabályok kijátszásával törvényt fognak alkotni a sajt.szabadságról, és a média tartalmak szabályozásáról!! Ha érted??
Akkor légyszíves meséld el nekünk, hogy a sajtószabadság megléte esetén milyen médiatartalmakat akartok szabályozni??
Egyébként rebkívül aggályos a tv tervezet 21-22-23.§-a, és mivel az ördög a részletekben van elrejtve ennél is aggaszóbbak a tervezet elfogadása esetén más joghelyeken "módosuló jogszabályok alkalmazásának tervezete!!
furfang
@luigilongo60: Állítólag még nincs meg a fordítás, úgyhogy igen, valóban csak úgy tiltakozgatnak, mert hitelt adnak az amúgy totál hiteltelen magyarországi liberálisoknak és szoci jajveszékelőknek. Szívesen teszik mert alig várnák, hogy valamiképpen térdre kényszerítenék, ha nem sikerül kiebrudalnák Orbánt és kormányát, mert akkor újra jöhet a szabad rablás, ami 8 évig gátlástalanul virágzott Magyarországon, plusz a számonkérés, és a mocskos ügyek feltárásának is vége lehetne. A médiatörvény csupán ürügy egy számukra jónak tűnő gumicsont, amire az egész rágalomhadjáratot fel kívánják építeni. Ráadásul buzgó támogatókkal a magyarországi szoclib tábor vérmes szavazóival.
csutak
@furfang: Kérlek, hogy definiáld számomra a "szoclib" kifejezés tartalmát!
marlin
@furfang: Remélem, nem a 20:41-es kommentedhez hasonló süket demagóg dumával akrsz vitatkozni, mert akkor már be is fejezhetjük!!
furfang
@marlin:" Igy azután te sem olvashattad és akkor hogy akarsz vitatkozni??
Viszont olvastam a Csr-Palko, meg a Rogán úr képviselői önálló indítványát, mellyel a jogalkotási szabályok kijátszásával törvényt fognak alkotni a sajt.szabadságról, és a média tartalmak szabályozásáról!! Ha érted??"

Érteni vélem, éppen ezért azt mondom, ráértek akkor acsarkodni, ha már egyértelmű, hogy mik is azok a szabályozások, amik veszélyeztetik a sajtó szabadságot, meg elfogadták a Cser-Palkovics és Rogán szülte új előterjesztést.

Külföldet fellármázni pedig pláne ráértek.
Dr.luigilongo60
@furfang: Megint csak a szokásos bla bla bla.
Komolyan elhiszed hogy politikusok és újságírók olyan ellen tíltakoznak amiről fogalmuk sincs?
Intergalaktikus szoclib összeesküvés elméleteket gyártasz, ahelyet hogy gondolkodnál egy csöppet?
Fenti hozzászólásod a beszűkült, korlátolt gondolkodás mintapéldája.
Te is úgy látod a világot, mint az egyszeri ember, aki szemben hajtott fel az autópályára.
sasi1115
@furfang: A sajtószabadság fogja a legkevésbé érdekelni az embereket jövőre, lesz ezenkívül elég baja (nagyobb) igen sok embernek.

A külföld fellármázásának emlegetése egyébként Fidesz esetében nem illdomos, mivel ők ezt egy az egyben tették, nem közvetve (ha egyáltalán jelen esetben ez így történt, hogy felhívták a külügyminisztert, hogy ugyan szidja már egy kicsit a Fideszt).

Egyébként ami a cíkkben írva vagyon az igen ciki, ha nem is a Fidesznek, de legalább a Szíjjártó Petinek, azok után ami szavakat vitt ebben a témában.

Az ellentmondók leszocizása szintén ciki, ami az utóbbi időben minden nagyobb újságot elért, köztük a Times magazint is. Végülis mindent meg lehet próbálni megmagyarázni, csak vannak dolgok, amiket nem kellene erőltetni (többek között a Timest leszocizni stb.).
marlin
@furfang: 20:50 Nézd vissza!!
ma, 20:11
"@marlin: Te olvastad a média törvényt? Melyik pontjával nem értesz egyet? Idézd ide, aztán vitassuk meg! "

A 20:50-es és a 20:11-es Hsz-ed között akkora a tartalmi különbség, hogy el kellene döntened melyikben írsz igazat!!
Ezeket a szoclib meg egyéb lármázós baromságokat meg valóban nem itt kellene "előadnod", talán a "körökben még vannak rá "vevők"!! :))
furfang
@luigilongo60: Igen úgy gondolom, hogy nem ritka, hogy politikusok és újságírók olyan ellen tiltakoznak, amiről fogalmuk sincs! ( És persze sokszor olyan ellen nem, amiről nemcsak , hogy fogalmuk van, hanem pontos ismeretük is!
Egyébként Nálam sokkal okosabb valaki is hason lót fogalmazott meg: "Barack Obama szerint korunk médiája új veszélyt jelent a demokráciára, mert a huszonnégy órás hírfolyam nem tényeket, hanem véleményeket, nem összefüggéseket, hanem szenzációkat közvetít. Az emberek el sem juthatnak odáig, hogy a politikai platformokat, a döntéseket, a törvényeket megismerhessék.......".
farkas
Ahogy a Fórumon, úgy nemzetközileg is összeállnak a Kórusok- és éneklik, üvöltik a világba politikai gyötrelmeiket, lehülyézik a másként gondolkodókat- mint a farkasfalka az odatévedt idegent... Erről szólnak a nemzetközi állásfoglalások.
furfang
@marlin: Miért akarsz korlátozni a szabadságomban te szabadság bajnoka? Ott adom elő a véleményem, ahol módom van rá, és akarom. Most pl. itt.
sasi1115
Magyarországon a farkasfalkák régebben csak lehülyéztek mindent és mindenkit, köztük az odatévedt idegent is.
Jelenleg már ez nem elég, mostantól felfalják őket.
Erről szól a 2/3-ad!
Dr. Akula
@sasi1115: egyszer kipukkan a kisgömböc!:):)
csutak
És még mindíg nem tudom, mit jelent a szoclib?
Mi a definíciója?
@furfang:
Ne hagyj itt válasz nélkül.
furfang
@csutak: szocialista-liberális. Ami ma Mo-on csak oda felé ötvözet, azaz a magukat szocialistáknak mondók liberálisok is többségükben, míg a liberálisok nem szocialisták szinte semennyire. Persze ezek csupán elnevezések, mert a tábor irányultsága az egykori klasszikus, nemes-veretes szocialisták és liberálisok követeléseihez, elvárásaihoz olyan messze voltak, mint Makó Jeruzsálemhez. Ez az elmúlt 8 év alatt így látszott a " lelátókról". No a szoclibek alatt én ezt értem.
csutak
@furfang: No ez előrelépés.
Akkor a szocialista mit akar?
Mi a liberalizmus?
Kicsit segítek:
Mondjuk az egyik nem zárja ki a másikat amíg a másik az egyiket igen!
furfang
@csutak: Magyar viszonylatokban nem tudom mit akar a egy mai szocialista, ha beérte ezzel az elmúlt 8 évvel zokszó nélkül, sőt, némelyek tapsikoltak a megszorításoknak, és rosszallották, hogy eltörölték pl. a vizitdíjat, továbbá Bokros Lajos erényeit méltatták. Ma meg kussolnak, és túllépnek a kiderített disznóságokon.
A liberalizmus szabadelvűsége Mo-on ugyancsak gellert kapott, mert inkább gátlástalan, az állam szerepét az egyéni harácsolás miatt teljesen minimalizáló, a természet törvényeit semmibevevő,torz szabadosságot propagáló emberek paravánjává vált.

Ugye a valódi szocialista és liberális értékeket összehasonlításul nem kell idecitálnom, az a Wikipédiában definiálva vagyon.

Nohát én ezért nem tartozom magyarországi szocialisták és liberálisok szép nagy családjába.
Dr. Akula
@furfang: pedig Orbán is liberális.....
furfang
@macko58: Bennem is van jó nagy adag liberalizmus is, nagyon sokra tartom az egyéni szabadságot!!!! " Szociális érzékenységem" pedig közismert, és éppen ezért tartom azt, amiket korábban írtam. No joccakát mára mindenkinek!
Dr. Akula
@furfang: no, ez a "nesze semmi, fogd meg jól" tipikus esete:):):)
Jóccakát!
szaboria
A cikk lényege az, hogy a Szófosó Petikét hazugságon kapták. Nagyon beképzelt lett a Petike azt hiszi nagyobb ember egy külügyminiszternél.
dr. prédikátor
A sok hozzászólásból azt veszem ki hogy a nyugat nem ért a demokráciához! Az csak nálunk van! A cigus fecalicus majd megmutatja hogy milyen az igazi demokrácia!Még a nyugat is tanulhat tőle!!Azok akik véleményt mondtak cigus fecalicusról nem szakemberek!Csak amolyan firkászok,hazudnak össze vissza!
Az Uniós elnökség ideje alatt majd kioktetja őket!A Szófosó zselés Prütyike meg majd elmondja nekik hogy a cigus mennyi jót tett Magyarországgal!!!!
coyote3
Olvasom, hogy a bizonyos falkák,(gondolom a szoclib falkák) üvöltik a világba a bánatukat, lehülyézik a másként gondolkodókat...:) Nos ez elég furán hangzik azok szájából, akik 8 éven keresztül mocskolódtak, dobáltak tojást, kockakövet, köpködtek, zsidóztak, komcsiztak, csak azért, mert egy cezaromániás egyed közülük képtelen volt elviselni, hogy a saját hülyesége miatt elvesztett két választást is. Elég vicces a saját bűneinket más fejére olvasni, nem srácok?!
marlin
@furfang:tegnap 21:08 Ha már így "rámpirítottál".... :))) Jó reggelt!!

Nem a véleményeddel van a baj, mert az nincs!! :)) A baj avval van, hogy jössz és nekiállsz - hivatkozvaés célozgatva - mindenféle baromságot irogatni az elmúlt 8 évről, amiről mint talán még te is tudod, hogy semmivel sincs jobb véleményem, mint neked!!
Az, hogy az eltelt néhány hónap alatt a fideszista arroganciával, nagyképűséggel füszerezett dilettantizmussal legalább annyit ártottak "a zembereknek" mint az azt megelőző 8 évben az természetesen undorító!!
Az, hogy ezt a nálunk szerencsésebb történelemmel rendelkező demokratikus államok vezetői szóvá tették az - gondolom - (egy demokratánál, "aki nem fél") természetes!!
Erre jöttek a fideszista hazugságok!! A hazudós szóvivő lebukása után te idejössz, és irogatod - az összevissza - a baromságaidat!!
Szóval??
Vagy elmondtad a pártidiótizusból fakadó akármit, "oszt jónapot"!!
Na ezt már valahol, vagy Tatán, "láttuk, hallottuk"!!
Dr. Akula
@furfang: 22:45-re: szóval mégis szoclib vagy.....mint a gazdi.
keresztapa
Kiválasztott nép, kiválasztott kormánytag közli a kiválasztott szöveget,amely egy kormánytag kormányra hivatkozását kormányvéleménynek tünteti fel. Ezt bedobja a sajtó
hírforrás oldalra.Láss csodát a sajtó viszi,országokhoz a nagy konkrétok nélküli találgatások összességét. Lényeg az, hogy nem szívlelik azokat vagy azt akik nem az ő gondolat menetüket követik. Van egyéni vélemény,amely követendő,és nem szolgamódon utánzó bulvár sajtó szöveget közöl.De annak gátat szab. Ez isten elleninek van feltüntetve,mert nyugat az Isten.
Dr. Akula
@keresztapa: nem, nem a nyugat az Isten! Van nekünk sajátunk, ahogy Petőfi is megírta! "A magyarok Istenére esküszünk........"
De az nem orbánbasi!!!!!!!! MInt ahogy képzeli magáról ez a jöttment barnabőrű fickó!
medy19
@luigilongo60: És Te honnan tudod, hogy szar, ennyire értesz hozzá?
csutak
Meneküljünk, megjöttek a fizetett ügynökök:(
Dr.luigilongo60
@medy19: Inkább a bulvárhíreket kommentáljad, az való neked.
orogordog
Akik nem érzi hogy szarba van annak rossz a szaglása és egyéb érzékszervei!

Hazug demagóg álnokok mit akarnak? Semmivel sem különbek a másiknál és a többségnél és nem ők többség csak azt képzelik, hogy ők többség!
Dr. Akula
@prédikátor: én már csak a spájzból netelek!!:):)
Pedig nem is vagyok szoclibsi, furfang nyakatekert ötletelésével szólva!:):):)
Dr.luigilongo60
@macko58: Hú vazze!
A szoclib összeesküvők már a spájzban vannak?:):):)
csutak
@luigilongo60: Ahogy szoktam írni,
pusztuljanak azok, akiknek nem tetszem:)
Dr. Akula
@luigilongo60: a befőttek mögött!:):):)
marlin
Ez a "gabrielle2" mihez szólt hozzá??
dr. prédikátor
@macko58: Nem tudom akkor éngem minek nevezne???Mert aki olvasta a hsz-eimet az tudja a nézetem!!
Dr. Akula
@prédikátor: ezeknek mindenki szoci, libsi, szoclib, akik nem hozsannázzák ezt a szerencsétlen hatalommániás vajda gyereket! Ez a mániájuk!
csutak
@macko58: Cigány barátaim nevében kikérem magamnak és nekik a z Orbán cigányokhoz hasonlítását!
A cigányok nem verik át saját családjukat!
Nekik vannak belső törvényeik.
Orbán semmilyen törvényt nem ismer:(
Ő egy rühes cigánynál is rosszabb!
csutak
@macko58: tegnap, 20:02
Megtettem!

@furfang: Nem írsz rosszat, de nem is vetem a szemedre!
Csak kiváncsi voltam, hogy az "érdemi szocialista" fogalmát írod-é avagy annak a hazai paródiáját?
Ami itt volt az csak paródia volt, sajnos!
Normális ember nem vallhatja azt, amit ma a szocik vallanak, mert jelenleg ők sem tudják mit mondjanak.
Szerintem fel kellene számolni az egész csürhét és alakítson pártot alulról az aki mögé beállnak az emberek!
De ne feledd, amíg a termelő eszközök nem össznépi tulajdonban vannak, addig csak elvi szocialisták lesznek!
Egy szocialista lehet liberális de fordítva nem, mert a liberális alapeszme kizárja a termelő eszközök közös tulajdonlását!
furfang
@csutak: Az ma nálunk duplán baj, hogy a termelőeszközök nemhogy a nép tulajdonában nincsenek, de még nagyobbrészt magyar tulajdonban sincsenek. Ezeknek a visszaszerzése ma szinte teljességgel kizárt, hiszen napról-napra hitelből élünk.
Előbb ki kellene fizetni az adósságok nagyobb részét, csak utána foglalkozhatnánk a visszavásárlással, aminek gondolom olyan árat szabna a tulajdonos, amilyet nem szégyell.
Úgyhogy a szocializmus Mo-on is, de az egykori szoci államokban is befejeződött 90-ben.
A javait gyorsan széthordták, és kiárulták. Semmink nincs az adósságon kívül. Illúziókat kergetni hiábavaló. Úgyhogy a mai magyar szocialistákat hazugságban tartják a vezetőik és a médiájuk, és ők vagy butaságból, vagy illúzióból hagyják ezt.
csutak
@furfang: 1947-ben az államosítás elkezdésekor 58%-a volt idegen kezekben a termelő eszközöknek!
Ma hasonló arányban van.
De ma a szellemi terméket nem számoljuk, pedig az magasabb értéket képviselne, ha akinek kell komolyan venné.
Nem az a baj, hogy idegen kézben van, hanem az, hogy a piacot is eladtuk:(
farkas
@csutak: Kénytelen vagyok IGEN-t mondani.
Dr. Akula
@csutak: igen, nem az üzemeket, gyárakat vették meg tulajdonképpen, hanem a már régen bevezetett, jól működő piacot!!!!!!!
furfang
@csutak: Ez így igaz. Ránk "számolta bíró".
És úgy néz ki, a magát már végképp győztesnek tudó pénz és csatlós médiavilága nem viseli el, ha megpróbálunk valahogy életjelet mutatni, és felemelni a fejünket a földről.
csutak
@macko58: Nem a piac megvétele ami fájó, hanem az, hogy az egyébként exportra termelő gyárainkat leszerelték, felszámolták:(
Lásd: cukoripar.
Dr. Akula
@furfang: melyik mutatja meg? A Hír Tv? Az Echo Tv? a jobbos, már megszámlálhatatlan lapok, és rádió adók? Fúrfikám, mind abból élnek, ami ellen beszélsz!
Mit csinálsz Te tulajdonképp???? Kezdek aggódni miattad.......
Dr.luigilongo60
Komolyan mondom, kezd nevetségessé válni ez a bagázs.
Tőke és bankellenes duma, cenzúra miegymás.
Tényleg visszamentünk volna hatvan évet az időben?
marlin
@furfang: Már megint össze-vissza irkálsz!! Miről is??
marlin
@furfang: 20:32 Szóval szerinted )is) szabad a "katasztrófa" után fosztogatni ??

www.youtube.com/watch?v=ErVio_aTk0o
farkas
Már csak annyi hiányzik, hogy szedjük össze (házi feladat), hogy melyik kormány alatt milyen tipusú állami tulajdon elsíbolás volt a divat. Utána lehet mérlegelni.
farkas
@marlin: ez egy hülye propaganda duma- de jópofa.
furfang
@marlin: Ez egy ócska a szoci propaganda gépezettől megszokott hadjárat a fidesz ellen. Éppen, hogy azért térnek vissza az egykori állami nyugdíjrendszerhez, hogy ki tudják fizetni a mai nyugdíjasok nyugdíját.
Akkor lenne nektek igazán kampec, ha addig ügyeskednétek, míg visszakapnátok hőn szeretett szoclib vezetőiteket. Először elvennék a 12.-et és a 11.-et (havi nyugdíjadat) és jó esetben csak ezt, de lehet, hogy sajnálattal közölnék röviddel ezután, hogy innentől megadóztatják a maradék fele nyugdíjadat, és örülj, hogy még élsz egyáltalán. És ez nem vaklárma, nem voltak szívbajosak az elvonásokkal, megszorításokkal, eztán sem lennének, erre a legjobb bizonyíték a bankok, a biztosítók, a szektorok védelmében megfuttatott propaganda hadjárat mint pl. ez is éppen bel és külföldön egyaránt.

marlin
@furfang: tegnap, 22:01
@furfang: Már megint össze-vissza irkálsz!! Miről is??
marlin
@furfang: Régebben a még nemlétező médiatörvényről akartad "kifejteni" - a nem létező - véleményedet!!
Később már csak annyit rméltem, hogy a Die Presse tényállításait - ami ugye nem egy "szoci propaganda" - megpróbálod "véleményezni!! Na ez sem jött össze!! :))
Ha a tegnap nem boritja el a tudatod a fülkeforradalmi pártidiótizmus akkor elismered, hogy a Gyurcsány meg az Orr bán egyforma!! Ez is elkúrt, meg az is elkúrt, ez is hazudik, meg az is hazudik!! ( Mi meg álljuk a cehhet!) És nem kell tovább beszélni róla!!
Ehelyett megint hozod a körökben betanított baromságokat!!
Mit fogsz mondani egy év múlva?? (Vagy csak szégyellni fogod magad??)

marlin
@furfang: Remember!! :))
www.youtube.com/watch?v=jdimdYuSXQk&feature=related
Már csak egy kérdés: Mikor vezeti be a kurmány a 13. havi munkát?? :))
csutak
@furfang: tegnap, 23:26
Belinkeltem kettő linket, de a kedvedért megismétlem.
A német szövetségi kormány álláspontja, tehát azt ne merd írni, hogy szoci propaganda, mert akkor a maradék hiteled is eljátszod itt!
bundestag-nachrichten.de/tag/grund/
www.auswaertiges-amt.de/sid_3C264F6FE6C9BCBE2647C7EE7158DCFC/DE/Mediathek/mediathek_podcasts_node.html

Remélem elhiszed, hogy egy német kormány nem fog Kiss Laci kedvéért hazudozni!
Jobb lenne ha összekapnád magad és elgondolkoznál azon, hogy meddig hiszel egy elmebeteg hazaárulónak?
furfang
@marlin: @csutak: Ti nagy demokrataták!

" tehát azt ne merd írni, hogy szoci propaganda, mert akkor a maradék hiteled is eljátszod itt!"
Mi az, hogy le ne merjem írni? Ti szabadság védelmezői miért támadtok rá azonnal, és tituláljátok hülyének, hozzá nem értőnek azt aki más véleményen van?
Többek között ettől hiteltelen ez az egész szoclib társulat vezetőstől a hívekig bezáróan. 8 évig az összes szemétséget elnéztétek, védtétek, csupán egy dolog volt amire koncentráltatok, a fidesz ócsárlása reggeltől estig.Ez megy most is. Alakítsatok egy pártot a " Harcosok a Fidesz ellen" elnevezéssel, ez lefedné egészen pontosan a tevékenységeteket, és legalább egy táborba gyűjthetné a csodacsapatot, hisz egységben az erő mint tudjuk.
ui.: A külföldi sajtó írásai miután a súgók évtizedek óta adottak nem igazán ráznak meg a konzervatív oldalon senkit. Ebben csak ti reménykedtek, és ha ettől jól érzitek magatokat, ám legyen.
csutak
@furfang: Írjad barátom, számomra mostantól azt írsz amit akarsz!
Hiteltelen, önálló gondolkodásra képtelen de hű pártkatona vagy,. sajnos:(
Értelmetlen veled bármilyen vita, úgy hogy Isten veled!
medy19
@furfang: Nem csodálom, ha kiakadtál, és nem csak 8 évben ment ez így, hanem előtte is, amíg a Fidesz volt hatalmon, ilyen barmok miatt veszítette el a választásokat 2002 -ben. Mit ír a külföldi sajtó, kit érdekel, ez a mi országunk, " Harcosok a Fidesz ellen" párt ezt nem tudja, nem is akarja, idegenek saját hazájukban.
medy19
@csutak: Na, ez a HSZ is a műveltséged legfelső foka.
Don Quijote
Két agyament oltogatja egymást,beszarok az együgyüségen......
farkas
@Don Quijote: Az a szomorú, hogy nagyban is így megy. Simán levernék egymást, pedig anya szülte mindkettőt. A jó megoldásokat kellene keresni indulatmentes, objektív, emberhez méltó kritikákkal ötvözve. Így, hogy mindenki mekkora állat, nem jutnak előbbre, mert a harc viszi el az értelmes gondolatoktól az energiáikat. Ha átnézitek a hozzászólásokat, elenyésző részükben van értelmes gondolat.
Don Quijote
@farkas: sajnos sikerült a magyart a fajtájának ugrasztani, gondoskodott róla a rétinéger:DD
dr. prédikátor
@Don Quijote Miért vagy kiakadva??-10 es iQ val mit vársz??Aki vaknak született az az is marad!!/ Nem a látássérülteket akarom megbántani/
csutak
@prédikátor: Én vagyok az ökör, amikor tanulatlan de jószándékúnak vélt emberrel szóba állok!
Csak azt tudják nyomatni ezerrel, amit a párt sajtója a szájukba rág.
Szomorú, de az ötvenes évek "Szabadnép félórái" talán értelmesebbek voltak, mint a mai kormányhű sajtó.

Ide citálok olyan véleményt, amely elég pártatlan (Német) de finnyás jobboldali izlésüknek nem felel meg.Az egy dolog, hogy nem értik a nyelvet, de az már butaságnak a cimborasszója, hogy az egész világ összeesküdött Orbán ellen!
Idejön pár fizetett provokátor és próbál bennünket összeugrasztani!
Ha megfigyelted, be van osztva mikor ki ossza az igét!
Lassan a sok ökör miatt nem lesz értelme ide jönni:(
De egyéb iránt mehetnek ők a bús melegebb éghajlatra, mert nem hagyom magam pár elmebeteg miatt eltántorítani a propellertől!
dr. prédikátor
@csutak: A multkor már leirtem ezek fizetett provokátorok!Nem kell őket komolyan venni!Van két házőrző ebem ,de külön külön is magasabb az IQ-juk mint egypár álltalad is ismert fórumozó!Sajnos ezeket akkor sem győzöd meg hogy rossz úton járnak ,ha a pöcegödörbe esnek! / de ott a helyük/Én már föl sem veszem azt amit irnak!Nem szoktam goromba lenni a hsz-ben de néha felállok a gép mellől ,hogy ne irjam le a véleményem hogy mit gondolok róluk!Hidd el van tapasztalatom,25 évig foglalkoztam emberekkel.!Van egy régi mondás : Az igaz és gazember között csak egy betü a különbség!!
marlin
@csutak: Ne törődj velük!! Vedd te is lazán!!
Ezeket felkészítik!! :))Ember magától nem lehet ennyire hülye!! :))
Ha például a "gabrielle2-t" elküldenék egy iq tesztre kiderülne, hogy növény!! :)) Ha a butaság növesztene, a "kishölgy" ülve nyalná a holdat!!
"furfang" össze-vissza hablatyolásával" meg végképp nincs mit kezdeni!! Először vitatkozni akar, miután rávezetem, hogy nincs miről(!) löki az pártidióta dumájukat!!
Egyébként igaza van "prédikátornak" meg Hofinak, az igazságból elveszett az "i"!! :))
farkas
Átnézek egy másik fórumra... SzememRajtatok.
csutak
@prédikátor: & @prédikátor: Köszönöm Barátaim a tanácsot.
Én még bízom az emberekben!
Mivel én sem tudhatok mindent (sőt, ha azt nézem mennyi mindenhez nem értek, szinte univerzálissá tesz!) bízom abban, hogy talán esendő embertársaim is okulnak egyszer.
csutak
@marlin:& @prédikátor: No, így gondoltam az előző kezdést:)
Dr. Akula
@prédikátor: kattints a nevére, és jobb felül van: üzenet neki.
csutak
csutak.fw.hu
ott a bal oldalon alul van egy link, az megnyitja a levelező programod és megcímez számomra egy levelet:)
csutak
@prédikátor: Privátba pedig most landol a válaszom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.