Évente 100 ezer ember hal meg Alzheimer-betegségben az USA-ban, és ma ez a negyedik fő halálozási ok az országban. Az orvosi monopólium nagyon jól tudja mi a betegség oka. Eleinte azzal intézték el az Alzheimert, hogy öregedés vagy korai szenilitás.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
@gabrella: ezt már régen tudjuk, anno anyám az ötvenes
években kihajigálta az összeset.
Meg az evőeszközöket is.
Addíg is csak azért voltak mert a háború alatt mindenünk odaveszett.
Rockxy
Ha végig olvastátok a szöveget, nemcsak az edények mérgezőek. Alufólia, öblítő, aszpirin, iparilag előállított tésztafélék, satöbbi. Ezek ma is mérgeznek.
De a tömegnek alekosz érdekesebb.
gabrella
@Rockxy: Bizony, még a dobozos sör is.
Dr. Akula
No igen, ez jól hangzik, csak sajnos a hiteles forrás nincs megjelölve! Egy ilyen cikket megírni még egy első éves gimisnek sem megerőltető feladat. Hitelesebb lenne a források megjelölésével.
csutak
Nevetséges, orvostól pedig siralmas állítás!
Aki ismeri az Alzhemer kórt, az tudja, hogy milyen agyi folyamatok állnak a háttérben.
Amúgy a réz ártalmasabb!
SELIG
@csutak: Ha így néznénk a világot, akkor semmit sem szabadna enni és inni, mert már mindenről megállapította valaki, hogy ártalmas
Mondjuk az alumínium 20, vagy 25 literes(nem emlékszem pontosan) szódás palackot be is tiltották. Mert a CO2 kicsit kioldotta a cuccot.
marlin
@gabrella: Nálunk például soha nem volt "alulábos"!!
Nagymamám (is) zománcozott lemez, vagy zománcozott öntötvas edényt használt, mi újabban 10/18-as "avesztát"!!
Természetesen menzán, vendéglőben egyéb helyeken mi is ettünk alumínium lábosban készült ételeket ismerve a "mérsékelt kockázatot"!! Ugyanis nem az étel készítése a "veszélyes", hanem annak a tárolása!! De ugyanúgy káros a rézedények (rézüst, stb) használata is!!
A dobozos sört pedig "rád bízom"!!
gabrella
Gyerekkoromban emlékszem egy-egy alumínium edényre, de végül a kutyánál kötött ki.
Elég sokára jöttek rá,hogy nem jók.
Menzán is voltak,most már emlékszem én is rájuk.
De azt hallottam,hogy a teflonban sem szabad tárolni,de sütni nagyon szeretek benne mert nem ég meg az olaj.
palika
@gabrella: Vissza a fatányérhoz, ez nem cinizmus!
gabrella
@palika: A porcelán az jó. De van fatálam is. Bambuszból.
Dr. Akula
@gabrella: honnan tudod, hogy a porcelán nem mérgező????
palika
@gabrella Főleg ha Herendi! Addig nincs nagy baj az aluval, amíg bizonyos hőfokra nincs felmelegítve!:
gabrella
@palika: Annyira azért nem flancolunk! Herendi!?
Dr. Akula
@gabrella: szerinted nincs benne ólom???
gabrella
@brumi58: Miben? A porcelánban? Szerintem nincs, de ha minimális lenne benne a tányérban nem főzünk,a magas hőfoknak nincs kitéve.
marlin
@gabrella: És a festékben?? (pl. ha herendi!!) :))
gabrella
@marlin: @brumi58: Nem herendi,sima fehérek a tányérjaim.
Dr. Akula
@gabrella: és honnan tudod, hogy az nem mérgező? Mert még nem mondták??
szaboria1
@gabrella: Amit most árulnak csillogó edényeket mit gondolsz az miből van? Aki most akar edényt venni jobban teszi ha visz magával egy mágnest.Pl.öntöttvasnak kinéző edényről is kiderült már,hogy alumínium az alapja.
szaboria1
@gabrella: De ugye a tányért beteszed a mikroba?
marlin
@gabrella: Sima?? Fehér?? Bléh vagy Kerámia??
Porcelán?? Kőcserép?? Fajansz?? Majolika?? Keménycserép?? Vagy mi??
gabrella
@szaboria1: @marlin: Ennyire unatkoztok?
szaboria1
@gabrella: Ez nem unatkozás puszta tény .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.