Évente 100 ezer ember hal meg Alzheimer-betegségben az USA-ban, és ma ez a negyedik fő halálozási ok az országban. Az orvosi monopólium nagyon jól tudja mi a betegség oka. Eleinte azzal intézték el az Alzheimert, hogy öregedés vagy korai szenilitás.
Forrás:
rockxy.hostei.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
27 hozzászólásarrow_drop_down_circle
években kihajigálta az összeset.
Meg az evőeszközöket is.
Addíg is csak azért voltak mert a háború alatt mindenünk odaveszett.
De a tömegnek alekosz érdekesebb.
Aki ismeri az Alzhemer kórt, az tudja, hogy milyen agyi folyamatok állnak a háttérben.
Amúgy a réz ártalmasabb!
Mondjuk az alumínium 20, vagy 25 literes(nem emlékszem pontosan) szódás palackot be is tiltották. Mert a CO2 kicsit kioldotta a cuccot.
Nagymamám (is) zománcozott lemez, vagy zománcozott öntötvas edényt használt, mi újabban 10/18-as "avesztát"!!
Természetesen menzán, vendéglőben egyéb helyeken mi is ettünk alumínium lábosban készült ételeket ismerve a "mérsékelt kockázatot"!! Ugyanis nem az étel készítése a "veszélyes", hanem annak a tárolása!! De ugyanúgy káros a rézedények (rézüst, stb) használata is!!
A dobozos sört pedig "rád bízom"!!
Elég sokára jöttek rá,hogy nem jók.
Menzán is voltak,most már emlékszem én is rájuk.
De azt hallottam,hogy a teflonban sem szabad tárolni,de sütni nagyon szeretek benne mert nem ég meg az olaj.
Porcelán?? Kőcserép?? Fajansz?? Majolika?? Keménycserép?? Vagy mi??
Új hozzászólás