Egyre keményebbek a Szabadság téri firkálók: most, hogy a szovjet emlékművet szigorúbban őrzik, irredenta felirataikkal a játszótéren folytatják a harcot Erdélyért. A kisvonat mászóka oldalaira az „Erdélyt vissza!”, „Vissza mindent”, „Le a megszállókkal és csatlósaikkal”, „Haza!!!” szövegeket mázolták.

Feltöltő: soho
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sólyomszem
Ez egy bunkó, bárki is tette! Szégyene a magyarságnak! Ha egyáltalán magyar volt és nem csak uszító, félrevezető szándék. A lényeg: rohadjon le a keze!
feketeözvegy
Azért elgondolkoztató, hogy 2006 óta a nap 24 órájában ott van két rendőr és ez mégis megtörténik!
dr. prédikátor
vajon hogy ajvékolnénak a mélymagyarok ha mondjuk az oroszok firkálnának össze egy magyar katonai emlékművet náluk.
marlin2
@prédikátor: Én sem támogatom a fölösleges rendbontásnak látszó eseményeket, de - halgattassék meg a másik felet is" - az események előzményének ismeretében megértem!! A román jobboldalnak az állítólagos román nemzeti ünnepen pl. nem a Székelyföldön kellene provokálni!!

www.szekelyhon.ro/szekelyfold/csikszek/csikszeredaban-az-uj-jobboldal-a-unneples-rendbontas-nelkul

www.youtube.com/watch?v=_3w_cxyNtB4&feature=player_embedded

Ha lefordítatod valakivel, lesz némi fogalmad a "kultúrnépről!, aki sem a saját ünnepeit, em a saját történelmét nem ismeri, csak szidja a magyarokat, "ahogy azt neki (is) betanították!!
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_doYNmO1EmQ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.