Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy olyan takarékos-zamatos, gondos-okos-megfontolt gazda, mint a Magyar Állam mihez kezd, ha egyszer az életben rászakad a világ legnagyobb lottófőnyereménye, 3000 milliárd forint. Ehhez még nyugodtan tegyük hozzá a nyugdíjvédelmi nagyasszony, Selmeczi Gabika szavait: "Ha őszinték akarunk lenni, akkor a magánnyugdíjpénztárak messze nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, nem úgy kezelték a rájuk bízott vagyont, ahogy azt a magán-nyugdíjpénztári tagok elvárták. Tehát mondhatjuk azt, hogy 569. 818 fő reálhozamát eltőzsdézték. "

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vazul néni
Én még mindig várom a beharangozott egyéni számla értesítőm az állami nyugdíjrendszerből. Biztos elkeverte a posta. Igen, csakis a posta lehetett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@dr. verőce21: Akkor olvasd el még egyszer az akkori tájékoztatást.
verőce21
@Dr.luigilongo60: Majd elolvasom ha lesz időm, engem nem érintett, mert önkéntes kiegészítő nyp.-ba léptem be annakidején.
verőce21
@Dr.luigilongo60: Beollózom ide a rendelet vonatkozó részét.

"A továbbra is magánnyugdíjpénztári tagságot választókra a következők vonatkoznak:

a pénztártag szolgálati ideje 2011. 12. 01. után a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerben nem gyarapodik, és az ezt követően szerzett keresetük, jövedelmük a társadalombiztosítási nyugellátások megállapítása során nem vehető figyelembe. A pénztártagok ugyanakkor a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló törvény 32. §-ában meghatározott feltételek szerint az időskorúak járadékára jogosultak maradnak."

Itt találod.

www.mkbnyp.hu/magan_agazat/tagoknak/visszalepes_tbbe/index

A magánnyugdíjpénztári tagság és a Pénztár további működését érintő CLIV. számú törvényről, valamint a törvény végrehajtására megjelent 297/2010 (XII.23.) számú Kormányrendeltről

A lényege, hogy nem igaz amit írtál a magánnyugdíj pénztárba belépés előtt "elveszett idődről" -, sőt egészen 2011. 12.01-ig elismeri azt a rendelet!

Jellemző, hogy az ellendrukkerek mindig súlyosabbnak akarják beállítani a dolgokat, mint a tények. Üdv.
bundi
kedves ( ki ) verőce(hihi)
esetleg mivel a jelek szerint olyan mérhetetlenül okos vagy ezt elmagyaráznád nekem?
www.pecsistop.hu/regio/kellene-a-kormanynak-a-maradek-magannyugdij-vagyon/1017472/
verőce21
@bundi: Véleményem az, akik első körben maradtak a manyup.-ban, fölösleges azon rugózni, hogy most mégis visszalépnek az állami rendszerbe.

De megmagyaráznád a megszólításomban használt "figurákat"?
Mert szerintem benned semmi úriemberre valló és jólneveltségre utaló magatartás nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.