Debrecen egy nagy ipari központ, amely az ország egyik leggyorsabban fejlődő regionális centruma, ilyen helyre kell egyetemet, iskolákat és sportlétesítményeket építeni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a DVSC-Haladás labdarúgó-mérkőzés szünetében újságíróknak, miután megtekintette az új Nagyerdei Stadion látványterveit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- ennek csak a foci a lényeg! - mindig ott jönnek a hülye gondolatai!
@Dr. Felipe: - még egy leánykérés'...?:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipec56
Persze, hogy dicséri Debrecent, hát fityeszes a polgámester.
darwin
Azt se bánom,hogy ha sorban kinyalják egymás seggét,csak végre hagynának élni bennünket.Nem kérünk támogatást,segélyt,rossz dumát,csak "az út széléről" ne lökjenek az árokba.
bra048
A Viktornak és a Lajosnak egymáshoz szerencséje van. Kettőjükről szegény Magyarország csak annyit mondhat: Ez az összetétel nagyon nagy balszerencse...
silber13
Valódi magyar szendvics, igazi hungaeikum: két fityiszes
silber13
@silber13: a fentebbi törölve! Francba!! Tehát valódi magyar szendvics, igazi hungarikum: Két fityiszes "übermensch között egy ország...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.