A Fidesz közvetlen érdeke, hogy a következő választáson szétaprózza a demokratikus ellenzéket, ezért is akarják eltörölni az ajánlószelvények rendszerét. A demokratikus pártoknak végig kell gondolnia, hogy a saját stratégiájuk építése hogyan egyeztethető össze azzal az igénnyel, hogy le kell váltani Orbán Viktort – nyilatkozta a Népszabadságnak a Kossuth téren egyhetes éhségsztrájkot tartó Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@entero: De kényes lett az ízlése hirtelen a jobboldalnak, bezzeg ellenzékben nem finomkodtatok ennyire.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@nmaria: Mert jobboldali párt az van? Ezt a félázsiai hordát tartod te demokratikus pártnak? Hát gratulálok hozzá.
kukac50
@Dr. Felipe: Demokrácia nincsen Magyarországon.
entero
@kukac50: Jártál már diktatórikus országban?
masterboy
@sport50: Igen,ertem mit mondasz...akik elfoglaltak a tv szekhazat,koveteltek hogy a fradi keruljon vissza az nb1-be,stb...na az igazi csurhe volt...de az azonosito nelkuli rendor,a nemzetkozi jog szerint "terroristanak" minosul...nem en mondom,hanem a jogaszok...szoval ezek a remek terroristak elvezettel szetterrorizaltak a nepet,valogatas nelkul utottek-vertek...mindenkit!Aztan eloallitottak mindenkit,illetve akit csak tudtak es koholt,hamis vadakkal allitottak oket birosag ele.Mindezt tettek parancsra es szamomra egyertelmu hogy Gyurcsany Fleto szobeli utasitasara.Mert szerintem egy felnotas.
sport50
@masterboy: aztán jött a jó orbán,és felmentette akik gyújtogattak,így meghálálva,hogy elvégezték a piszkos munkát!!biztos voltak túlkapások,de nem lett volna ez,ha a zorbán nem lelkesíti,uszítja,a gyűlésen ezeket!!most vajon miért nincs ilyesmi???a vezér lezáratta az utcáját,megijedt pár bőröndtől???nem!!tudja, van félni valója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.