A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint az Orbán-kormány is meg fog állapodni a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), de a Gyurcsány-kabinettel ellentétben a mostani kormányzat kiáll az ország érdekeiért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Lajos! Ti egy szarháziak vagytok. Undorítóak voltatok ellenzékiként is, és még undorítóbbak vagytok kormánypártként. Ti/te is csak azt szajkózod, amit a törpe cigány gazdád hallani akar. Könnyen állítod azt, hogy ti mekkorát birkóztok az IMF-el a zemberek érdekeiért, de titkosan kezeltek minden részletet. Hazudtok most is, mint a patkányok, és etetitek a nép azon részét, akit gondoltok, hogy még meghallgat benneteket. Közben gané módon csináltok egy olyan választási feltételt, ami blokkolni fogja a 2014-es választást. Azért csináljátok, mert nincs vér a pucátokban ahhoz, hogy megméressétek magatokat reális feltételekkel. A feltételeket torzítjátok el azért, hogy nyerjetek. Szégyeljétek magatokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Szerintem pedig egyáltalán nem volt könnyű úgy, hogy a szarházi fideszesek ott lihegtek a hátuk mögött, és ott tartottak be, ahol tudtak!!
Dr. Felipe
Ha már Mr20% ennyire veri a nyálát akkor biztosak lehetünk abban hogy a félázsiai pávatáncos sokkal rosszabb megállapodást fog kötni az IMF el mint a Fleto 2008 ban.
coyote3
Lajcsi, ha nem szólaltál volna meg, nagy jót tettél volna magadnak. Megint tanúbizonyságot tettél az idiótaságodról:)
töky
Most kellene indítani egy népszavazást a választási regisztrációról, úgy mint ezek a g...cik tették a vizitdíjról , meg a tandíjról. Kár, hogy nincs legalább egy olyan erő jelenleg, amelyik ezt eredményesen kezdeményezné és a propagandára is lenne elég pénze.
DR Eric CARTMEN
Jaj istenem, megint megszólalt az agytröszt!!!
gergely
Persze hogy nekik könnyebb volt!
Ők nem akartak annyit lopni belőle ,mint ti te féreg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.