A Fidesz közvetlen érdeke, hogy a következő választáson szétaprózza a demokratikus ellenzéket, ezért is akarják eltörölni az ajánlószelvények rendszerét. A demokratikus pártoknak végig kell gondolnia, hogy a saját stratégiájuk építése hogyan egyeztethető össze azzal az igénnyel, hogy le kell váltani Orbán Viktort – nyilatkozta a Népszabadságnak a Kossuth téren egyhetes éhségsztrájkot tartó Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@entero: De kényes lett az ízlése hirtelen a jobboldalnak, bezzeg ellenzékben nem finomkodtatok ennyire.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lbs
Ezek szerint nem árt, ha a Kossuth szobor mögötti TOI mozgatható klozet mellé porral oltót is odakészítenek...
silber13
@lbs: Utolért az EDMÁ effektus? Tudod, az a bizonyos Éhes Disznó Makkal Álmodik.
lbs
@silber13: Értelmezési problémáid vannak?
Én Gyurcsány kijelentésére reagáltam. Méghozzá munkabiztonsági és munkavédelmi szempontból!
Ha ugyanis végrehajtja az önfelgyújtást, akkor emberiességi okokból azonnal me kell kezdeni az oltást. Éppen ezért jó, ha már eleve kéznél van, mert oda lett készítve a szabványos 6kg töltetű porral oltó.
Nem szükséges rögtönözni - ami már eleve kockázatokat rejt magában és időveszteséget okoz.

Ne magadból indulj ki! Te gondolom a beírásod alapján legfeljebb csak szemlélnéd ezt az értelmetlenül eldurvult performance-ot.
Annak idején a Munkavédelmi Főiskolán tanultuk, hogy a kockázatok minimalizálása - a megelőzés - a legfontosabb.
lbs
@Bástya Elvtárs: Ha meg eloltották, akkor be kell vinni valamelyik még működő pszichiátriai osztályra. Már régóta esedékes egy vizsgálat neki!
Ha a vizsgálat végeredménye indokolja, akkor megfigyelésre határozatlan időre célszerű benntartani.

Ezzel párhuzamosan meg kell ellene indítani az eljárást közterületen történt tűzveszély okozás és veszélyeztetés gyanúja miatt.
Bástya Elvtárs
@lbs: Ja! Csak az a baj, hogy egy csomó ilyen intézményt megszüntettek!!! A beteg pórnép se jut szakszerű kezeléshez, akkor kár lenne az EB pénzét ilyen ökörre pocsékolni!
lbs
@Bástya Elvtárs: Mit gondolsz, hogy miért szűntette meg annak idején az OPNI-t meg más hasonló intézeteket? Félt hogy bekerül!
Különben ha a TV premier planban mutatja, akkor megfigyelhetők a szemeiben azok a fura kis szikra jellegű felvillanások, meg a taglejtéseiben azok a jellegzetes mozdulatok, amelyek azokra jellemzőek akik pszichiátriai esetek.

Ha ismerték volna, akkor Siegmund Freud, meg Szondy Lipót átgondolta volna a munkásságát...
De a kitűnő Csernus doki is - ha foglalkozna vele - akkor a leszűrt tapasztalatait ha megírná egy újabb sikerkönyvvel gazdagíthatná a hazai könyvkiadást...
kacsa0707
@lbs: Mielőtt bemutatná a produkciót erős kordonnal körbe kell venni a területe, mint ahogy azt megtették minisztersége idején, de most azért, hogy egyetlen tűzoltó se férjen hozzá nehogy már egy fillért költsünk a gyógyíttatására.
Bástya Elvtárs
@lbs: Igen, meg az erőltetett és furcsa szóhasználat, stb.
Szegényt azé' sajnálom! Tudod, amikor bekerült az Apró-klánba, s nagyi beküldte a spajzba uborkáért Ferikét. Akkor meglátta a Lenin-képet, s eképpen:
- Nosza Lenin Elvtárs, most mi lesz?
- Ничего Федор! Я повесил его от... Вы повесить на... (Semmi, Ferikém! Engem innen leakasztanak, téged meg fel!)
1951
Ahhoz, hogy ezt Gyurcsány megtegye, bizony gyáva féreg! Ott a sátor alatt beszélgethetne barátaival arról is, hogy miként lehetne visszatenni a központi költségvetésbe azt a több ezer milliárd forintot, amelyet az Ő kormányzásának ideje alatt tüntettek el orszáűgunkból
moiszikf
@kacsa0707: Na,hallod?! Legközelebb meg már mindjárt Gordon-bontás! :-DDDDD
Dr. Felipe
Lehet fikázni a Gyurcsányt de mára már világosan kiderült hogy élnek még nála sokkal aljasabb emberek is e hazában.
kacsa0707
@Dr. Felipe: Ki az aki fikázni meri? annak velem gyűlik meg a baja!
Mi mindnyájan drukkolunk, hogy sikerüljön neki.
Hajrá Ferike.
Dr. Felipe
@kacsa0707: A jobboldali békemenet sem lett megzavarva semmiféle provokációs céllal. Háborítatlanul vonulhatott a csürhe úgyhogy a Fletó közeléből is el lehet takarodni a jobboldalnak. Ennyi.
soljanka
@lbs: Az OPNI megszüntetése inkább gesztus volt a jelenlegi miniszterelnök felé...
csikknorisz
Hát, ezt már javasolták neki néhányan éhségsztrájk helyett.
eva1215
Ezt csak példa képen irta de sebaj Orbán mit tenne meg értetek ? mert ha jól olvasom itt csak Gyurcsány a gyáva a hazug Orán meg a hős aki meg ment i magát töletek mert minden csak az ő zsebét dagasztja .nagyobb földbirtokos mint a dzsentri világban bárki .
lbs
@kacsa0707: Megérdemelné - de mi nem vagyunk olyanok mint ő. Ha beváltja az ígéretét, akkor gyorsan el kell oltani és utána mentővel az első, legközelebbi pszichiátriára szállítani. (Természetesen azért az esetleges sérüléseit el kell látni!) A tudós doktorok meg majd csak megállapítják azt amit csak a vak nem lát...
Utána lehet dönteni a kezeléséről.
lbs
@Bástya Elvtárs: Ez jó! Terjeszteni fogom!
lbs
@kacsa0707: Veled "gyűlik meg" a bajom? És akkor mi lesz? Tudatában vagy te annak amit beírtál?
Csak nem verekedni akarsz? Virtuálisan?
Mellékesen a lepofoználak, egyből menne az ajvékolás, mint az idős, szenilis Schweitzer rabbi, vagy az alkoholista Hanti esetében!
Szerintem vedd vissza azt a potmétert!

Talán nem kellene annyira belőni magadat, vagy mértékletesebben kellene fogyasztani a kannásat...
entero
@Dr. Felipe: Ne aggódj, mi sem zavarnánk meg Gyurcsányt miközben felgyújtja magát. Egyébként meg miért csürhézel le embereket? Mindenki maga dönt a sorsáról, a cselekedeteiről, az életéről, ezt ne feledd. Te kötődsz Feri bátyánkhoz, biztos jó okod van rá. Nem bánt téged ezért senki.
kkalman
Nagyon gonosz akarnék lenni, Gyurcsányhoz a kérdésem, akadály?
De én ettől gonoszabb vagyok. Ha már annyira fel akarja gyújtani magát, előtte nem tenné meg szívességből, hogy a jelenlegi kormány tagjai közül is felgyújt néhányat?
masterboy
mielott gyujtogatna,par azonosito nelkuli rendorrel meg kellene veretni...
Persze gumilovedekes puska is legyen naluk,mert ha folyik a szemebol a ver,az ugy sokkal jobb...csak hogy erezze a torodest...aztan odakesziteni vagy 20 liter benzint,hogy hajra Feri...ha meggondolna magat,akkor meg segiteni neki...merthat az igeret szep szo,ha betartjak ugy jo!
Ja,nagyon fontos!nem vagyok fideszes... : )
sport50
@masterboy: azt kifelejtetted,hogy előtte tv székházakat kéne felgyújtani,autókat borogatni,köveket felszedni,tankot lopni,most is lehetne,hiszen a zorbán hazudik reggel,délben stb.!!csakhogy most nincs aki hergelje a népet mert akkor saját maga ellen kéne!!!így kerek az egész.
kukac50
@lbs: Ha nincs poroltód nem tudsz segíteni büntet a rendőr.
Orbánt is gyújtsa fel.
lbs
@kukac50: Mellékesen a törvényt rosszul ismered. Ha nincs porral oltód milyen alapon büntetne a rendőr? Nem a bolsevik módszerek az elfogadottak ma már...
Azért kell - mint már - írtam eleve odakészíteni a porral oltó készüléket, (És nem "poroltót"...) ha Gyurcsány túlzásba viszi a performance-át akkor időben lehessen érdemileg reagálni.
Az utolsó mondatod viszont büntetőjogi kategóriába tartozik.
Úgy hívják hogy bujtogatás!
Dr. Felipe
@entero: De kényes lett az ízlése hirtelen a jobboldalnak, bezzeg ellenzékben nem finomkodtatok ennyire.
nmaria
@Dr. Felipe: Mi soha nem hívtuk a maszop szavazókat "csürhe"-nek vagy csőcseléknek, csak éppen nem értünk benneteket. Nem a baloldali értékrenddel van a baj, az rendben van, csak nincs baloldali párt Magyarországon, és ez a probléma.
kacsa0707
" Föl, föl, ti rabjai a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár! "
eva1215
Ha ennyi szemétséget tett volna mint Orbán a demokrácia teljes felforgatása az 1 kéz vezérlés (diktatúra mint kiderült a baltást is ő adta ki se a kül se az igazságügy nem járult hozzá.Ennyi ember nyomorba döntése a tüntetés megtiltása a Szakszervezeteknek.Az élelmiszer a benzin a gázolaj a csillagos égben a gyógyszerről nem is beszélve én nem értem ti mind jól jártatok ?Bajnai már ugyancsak rendbe szedett sok mindent és jött Orbán az eszement poltikájával és felforgatta azt amit addig korrigáltak.Csak 2x döntötte be a deviza hiteleseket a 175 forintról mindjárt lett 200-240 e sváci frank .Ez mind a nép érdekében .miért van az ,hogy ahol gatya van ott az egész parlamenti aparátus bére 20-30% al csökkentették nálunk meg 2x es ére emelték a fizetésüket nem is beszélve a juttatásokról mert az már bele sem számolják.Tehát ezt érdemeli a nép akkor jól van csak igy tovább lesznek üres lakasok igaz mondta is azért nem kell az épitő ipart finanszirozni mert sok az üres lakás minek még több.Pér nincstelennel több akiket ki takaritanak a városból ne lehessen őket látni akkor nincsenek.A 70ezer körüliekakik nem tudnak megélni mert valamit nem tud fizetni akkor inkább nem szed gyógyszert -hát meghal nem kell nyugdijat fizetni micsoda meg takaritás?Igy kell ezt csinálni most minden jó sőt Európa minket irigyel akkor tovább is legyen csak Viktor mig él kormányon mert igy csak ő tud hazát védeni és gyarapodni .
9
Dr. Felipe
@nmaria: Mert jobboldali párt az van? Ezt a félázsiai hordát tartod te demokratikus pártnak? Hát gratulálok hozzá.
kukac50
@Dr. Felipe: Demokrácia nincsen Magyarországon.
entero
@kukac50: Jártál már diktatórikus országban?
masterboy
@sport50: Igen,ertem mit mondasz...akik elfoglaltak a tv szekhazat,koveteltek hogy a fradi keruljon vissza az nb1-be,stb...na az igazi csurhe volt...de az azonosito nelkuli rendor,a nemzetkozi jog szerint "terroristanak" minosul...nem en mondom,hanem a jogaszok...szoval ezek a remek terroristak elvezettel szetterrorizaltak a nepet,valogatas nelkul utottek-vertek...mindenkit!Aztan eloallitottak mindenkit,illetve akit csak tudtak es koholt,hamis vadakkal allitottak oket birosag ele.Mindezt tettek parancsra es szamomra egyertelmu hogy Gyurcsany Fleto szobeli utasitasara.Mert szerintem egy felnotas.
sport50
@masterboy: aztán jött a jó orbán,és felmentette akik gyújtogattak,így meghálálva,hogy elvégezték a piszkos munkát!!biztos voltak túlkapások,de nem lett volna ez,ha a zorbán nem lelkesíti,uszítja,a gyűlésen ezeket!!most vajon miért nincs ilyesmi???a vezér lezáratta az utcáját,megijedt pár bőröndtől???nem!!tudja, van félni valója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.