Elősegíthet-e egy esetleges választási csalást a határon túli magyarokra vonatkozó statisztikák eltitkolása? Mekkora veszélyt jelent a külhoni állampolgárokra, hogy a magyar állam a választások előtt hónapokig levelezget velük? Egyáltalán érdemes-e energiát ölni egy olyan csalásba, amely rájuk épít? Az elmúlt hetekben számos legenda kapott lábra, utánajártunk, van-e alapja a suttogó propagandának. Egyelőre a Fidesznek sincs ötlete a maga állította csapda kikerülésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Nem csupán az esetleges csaláson van a hangsúly, hanem azon, hogy udvarolnak a csángók, a székelyek, az 56-os amerikások, a dél-és felvidékiek szavazatáért. Amennyi energiát és pénzt ölt ebbe fidesz-kdnp (az én adóforintomból), az biztosan hoz majd a konyhára.Hálából a kettős állampolgárság gesztusáért, és az anyagi segítségért, van is rá esély, hogy jócskán nyernek szavazatokat. Csakhogy ez gusztustalan! Én sem szólok bele, miből vásárol be a szomszédasszony és mit főz a családjának.Nincs joga másnak sem döntenie a fejem fölött, ha annak a hátrányait nem fogja a saját bőrén tapasztalni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
A határon túli Magyarok akkor szavazzanak ha merik vállalni a nevüket,és ne úgy szavaznak,hogy az az ország ahova tartoznak ne tudhassa,hogy Ők ide szavaztak.
legyen nyilvános a névsoruk,hol élnek melyik városba vagy faluba.
Hány határon túli szavazót vesznek fel a névsorba,azt előre hozzák nyilvánosságra.
Különben a Fidesz hazudik,Nekik csak az elnyomó uralkodás a fontos,nem az Állampolgárok akarata.
vplohl
@QQCSI: @QQCSI: Ezt mind értem, de hol húznád meg a határt? Elég ha van magyarországi lakcímem, hogy szavazhassak? Vagy mi van például a kedves barátommal aki 1 éve jött Szabadkára tanulni Budapestről. És azóta nagyjából itt él. Ő sem szavazhat? Vagy például aki Magyarországra jár gyógyíttatni magát, akkor az már szavazhat?:) Vagy mi van például akkor ha én szeretnék 1 év múlva Magyarországon dolgozni, de még nem élek ott. Akkor szavazhatok? Végtelenségig lehetne sorolni. Szerintem nem megoldás az, ha nem szavazhat a határon túli magyar. Persze az agy mosott satu-hülyék ne szavazzanak:)
QQCSI
@vplohl: Ez a kérdés azért is jogos, mert ugye kb.500.000 ezer magyar ment ki dolgozni általában Nyugat-Európába. Na, ők valószínűleg nem Orbánra szavaznának, de kétlem,
hogy nagyon törnék magukat. Jó megoldást egyelőre nem tudok, alszom rá egyet, mert
nekem holnap korán csörög a vekker...:)
Esetleg, ha jó ötleted van, holnap megbeszélhetjük.
Szia, jó éjt, szia Mindenki!
lajospapa
Válasz: Igen , azért készült. Itthoni lévén legalábbis eddig amikor választani mentem egy hosszú asztal előtt 10 12 ember árgus szemekkel figyelte én vagyok e én. Ez hogy lesz lelevelezve? Más! A határon túli általam tisztelt és őszintén szeretett testvér magyar , de kérem a lelkiismeretét ne szabjon nekem se jogokat se kötelezettségeket ne éljen jogtalanul kapott szavazati jogával, a magyarság joga és a szavazati jog nem azonos.
mariaberta
lenhardtibolya: helyes, de akkor költözzenek át Mo-ra, élvezzék az itt létező összes előnyöket, mert partvonalról könnyű dumálni.
pesti
@vplohl: Sajnos nem erröl van szó.Ha nincsen kontrol akkor a Brüszel sem segíthet.Ugyanis
senkinek nincs lehetösége a választást ellenörizni.Ez még a Lukasenkot is übereli.
A rezsicsökkentési aláirási kampány sem véletlen.Egyetlen egy a magyarázat -az összegyüjtött aláírásokból le lehet vonni azt a következtetést,hogy aki aláírja az a fidess oldalán van ,aki nem az ellenzék,.és meg van a lista/Kubatov helyett/.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.