Fülöpházán Liptai Szabolcs Richárd nyerte a dohánykoncessziós pályázatot. Az Balogh József parlamenthez benyújtott vagyonnyilatkozatából derül ki, hogy a vele élő egyik gyermekét éppen Liptai Szabolcsnak hívják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
...és a komondor nevén nincs még trafik ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zipper
...és a komondor nevén nincs még trafik ?
coyote3
Ez csak véletlen névazonosság lehet:))))
Engem az is mélységesen felháborít, hogy még most is multiznak. Akkor , amikor olyan kisemberek alól is kihúzták a megélhetést, akik régóta ebből élnek. Egy ismerősöm, aki egyébként rokkantnyugdíjas-mellékesen azt is elvették tőle- pályázatát azzal utasították el, hogy nincs megfelelő tapasztalata a dohány kereskedelemben. Csak csendesen adalékként írom.: 20 éve van trafikja:)
gabrella
Mert a vezetőkre 2010 óta másként süt a nap.
yazo64
@coyote3: Fülöpházán tényleg qrva sok Liptai Szabolcs Richárd élhet:) Hiszen világváros:)))
Tényleg családbarát kormányunk van... csak nem mindegy hova születtünk...
radios45
@zipper: na ez az amin én is csodálkozom.
radios45
@coyote3: mondva csinált indok alapján, bárkit bármikor el lehet utasítani, küldeni a pi...ba
Mint pl.2011-ben, amikor a fityisz foglalkoztatásért felelős államtitkára, és még a nagy vezír is bejelentette, segélyből ne lehessen megélni, Mo-on, vannak akik nem is akarnak dolgozni, a segélyekből jobban meg lehet élni, mint a min.bérből, ordítozták a köz rádióban, köz tv.ben.
A sok hülye meg elhitte, és beírta a rossz helyre az ikszet, a szociális konzultációba, ennek eredményeképpen az ogy-ben megvágták a segélyeket, azok összegét és idejét is csökkentették, így a z f.h.t 21500ft. lett.
A sosem látott bűnözési hullám, a fekete munka felerősödött, egyre kiszolgáltatottabbak a lecsúszott rétegek, sajnos rossz világ jön ránk.
A dohányárút nem árusítható, a nem nyert pályázatok miatt, sokan fognak tönkremenni, jövedelem nélkül maradni, lecsúszottá válni.
Jó esetben kaphatnak majd, közmunkát októberig, azután pedig jövő év márciusig nuku pénz, mert aki nem dolgozik, az dögöljön is meg, Orbánék szerint.
radios45
@yazo64: családbarát igen, FideSS-hez közel állóknak, haveri körnek csókosoknak, hogy rothadnának meg.
soljanka
Biztos a komondor mutyizta Szabikának a bizniszt :)
szöszmösz
A kormány arrogáns , cinikusan lekezel minden bírálatot, trafikokról lévén szó, a válaszul a maffia kapcsolatokkal rágalmaz, majd előveszik Bajnait, mint ahogy régen a Gyurcsányt.
A pályázatok természetesen tisztességes elbírálásban részesültek. Ennyi, és el van intézve. Lehet hőbörögni, úgysem történik semmi, mert megtehetik.
yazo64
@zipper: ... még a bolhái nevén is:)
Dr.luigilongo60
Erre a mérhetetlen pofátlanságra már tényleg nem lehet mit mondani.
Az undormány legalja.
bundi
@radios45: a gond az, úgy érzem, hogy most az emberek egyfajta csodát várnak bajnaitól, mert ha ő nyerne, akkor a dolgok rövid időn belül helyrejönnek. (mint ahogy orbán is igérte anno) . mert ugye ebben szeretnének hinni. de azt nem fogják fel, hogy a most kisemmizett trafikosok, nem kaphatják vissza, amit elvettek tőlük. ahogy a bedőlt cégek sem tudnak újra talpra állni, a lakásukat munkájukat vesztett családok sem keverednek ki a gondokból. és még lehetne sorolni. a manyup pénzek elfolytak. a devizatartalék is jelentősen meg lett már csapolva, még ha nem is dicsekszenek vele. az eddigi nemmegszorításokból sem maradt már semmi. és az adósság csúcson, mindezek ellenére. és a fekete leves még csak eztán jön.
forrás:
444.hu/2013/04/30/titkos-haboru-dul-budapest-es-brusszel-kozott/
bundi
@radios45: és csak egy pici szösszenet a hozzászólásokból, csak hogy értsd mire gondolok:
István Belecz · -
Na így már világos, hogy Tatabánya -Kertvárosban a több millió forintos lakáskorszerűsítési program állami része több mint egy éve miért nem került kifizetésre! Hogy mindenki számára világos legyen az ablakcserékre, hőszigetelésre fűtéskorszerűsítésre rábeszélt lakók bevállalták a beruházást azzal a feltétellel, hogy egy harmadrészt ők, egy harmadrészt az önkormányzat, egy harmad részt az állam fizet a költségekből. A lakók hitelek felvételével előteremtették az önrészüket, az önkormányzat is adta a maga részét, csak az állami pénz nem jött, feltehetően a cikkben leírtak miatt! Ma ott tartanak, hogy a kivitelezők egyike, a lakókat perli a maradék egy harmad rész kifizetéséért mivel ő a munkát a tőle elvárt módon elvégezte! Ha a bíróság neki ad igazat, a lakók fizethetnek még egy harmad részt, természetesen újabb hitel felvételével. A legszebb az egészben az, hogy akik a KEOP ügyeket helyben intézik, nyilván tisztában vannak az EU pénzek elmaradásáról, és mégis teljes mellbedobással próbálják rábeszélni a fűtéskorszerűsítésre a városlakókat! Hát csak rajta, csak aztán ne sírjon senki, ha úgy járnak, mint a kertvárosiak, mert a bíróság biztos hogy nem az államot fogja a vádlottak padjára ültetni helyettük!
Válasz · 5 · Tetszik · Bejegyzés követése · Szerkesztve · 17 órája
ez úgy nagyjából leírja, hogy a cégek és a lakók kb mire készülhetnek idén.
tivoli
Ez az a Szabika, aki nem költötte fel apukát a komondoros balesetkor?
Legalábbis nem látta súlyosnak Terike sérülését és az öreg amúgy is hótt mák vót!
human
És képzeljétek el, ha valaki 5 embert felbérel csak azért, hogy pályázzon a trafikra. És mondjuk mindegyik nyer 1-2 trafikot. Mekkora bevétel lesz az a láthatatlan valódi tulajnak?
Dr. Felipe
Szokás szerint tegnap lézerdetektor jankó "mosolygós gyilkos" ábrázattal hazudott bele a pofánkba hogy a trafik pályázatokkal minden a legnagyobb rendben van.
Hát a rendszerváltás óta ilyen cinikus, hataloméhes, népnyúzó maffia kurmányunk még nem volt.
Naki
Az én meglátásom szerint, törvénybe kellett volna iktatni, hogy csak azok árusíthatnak, ill. dolgozniuk kellene a boltban, akik elnyerték a pályázatot. S szigorúan betartanák a törvényt. De nem így, hogy rabszolga tartóvá válásukat törvényesítették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.