Fülöpházán Liptai Szabolcs Richárd nyerte a dohánykoncessziós pályázatot. Az Balogh József parlamenthez benyújtott vagyonnyilatkozatából derül ki, hogy a vele élő egyik gyermekét éppen Liptai Szabolcsnak hívják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
...és a komondor nevén nincs még trafik ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@radios45: a gond az, úgy érzem, hogy most az emberek egyfajta csodát várnak bajnaitól, mert ha ő nyerne, akkor a dolgok rövid időn belül helyrejönnek. (mint ahogy orbán is igérte anno) . mert ugye ebben szeretnének hinni. de azt nem fogják fel, hogy a most kisemmizett trafikosok, nem kaphatják vissza, amit elvettek tőlük. ahogy a bedőlt cégek sem tudnak újra talpra állni, a lakásukat munkájukat vesztett családok sem keverednek ki a gondokból. és még lehetne sorolni. a manyup pénzek elfolytak. a devizatartalék is jelentősen meg lett már csapolva, még ha nem is dicsekszenek vele. az eddigi nemmegszorításokból sem maradt már semmi. és az adósság csúcson, mindezek ellenére. és a fekete leves még csak eztán jön.
forrás:
444.hu/2013/04/30/titkos-haboru-dul-budapest-es-brusszel-kozott/
bundi
@radios45: és csak egy pici szösszenet a hozzászólásokból, csak hogy értsd mire gondolok:
István Belecz · -
Na így már világos, hogy Tatabánya -Kertvárosban a több millió forintos lakáskorszerűsítési program állami része több mint egy éve miért nem került kifizetésre! Hogy mindenki számára világos legyen az ablakcserékre, hőszigetelésre fűtéskorszerűsítésre rábeszélt lakók bevállalták a beruházást azzal a feltétellel, hogy egy harmadrészt ők, egy harmadrészt az önkormányzat, egy harmad részt az állam fizet a költségekből. A lakók hitelek felvételével előteremtették az önrészüket, az önkormányzat is adta a maga részét, csak az állami pénz nem jött, feltehetően a cikkben leírtak miatt! Ma ott tartanak, hogy a kivitelezők egyike, a lakókat perli a maradék egy harmad rész kifizetéséért mivel ő a munkát a tőle elvárt módon elvégezte! Ha a bíróság neki ad igazat, a lakók fizethetnek még egy harmad részt, természetesen újabb hitel felvételével. A legszebb az egészben az, hogy akik a KEOP ügyeket helyben intézik, nyilván tisztában vannak az EU pénzek elmaradásáról, és mégis teljes mellbedobással próbálják rábeszélni a fűtéskorszerűsítésre a városlakókat! Hát csak rajta, csak aztán ne sírjon senki, ha úgy járnak, mint a kertvárosiak, mert a bíróság biztos hogy nem az államot fogja a vádlottak padjára ültetni helyettük!
Válasz · 5 · Tetszik · Bejegyzés követése · Szerkesztve · 17 órája
ez úgy nagyjából leírja, hogy a cégek és a lakók kb mire készülhetnek idén.
tivoli
Ez az a Szabika, aki nem költötte fel apukát a komondoros balesetkor?
Legalábbis nem látta súlyosnak Terike sérülését és az öreg amúgy is hótt mák vót!
human
És képzeljétek el, ha valaki 5 embert felbérel csak azért, hogy pályázzon a trafikra. És mondjuk mindegyik nyer 1-2 trafikot. Mekkora bevétel lesz az a láthatatlan valódi tulajnak?
Dr. Felipe
Szokás szerint tegnap lézerdetektor jankó "mosolygós gyilkos" ábrázattal hazudott bele a pofánkba hogy a trafik pályázatokkal minden a legnagyobb rendben van.
Hát a rendszerváltás óta ilyen cinikus, hataloméhes, népnyúzó maffia kurmányunk még nem volt.
Naki
Az én meglátásom szerint, törvénybe kellett volna iktatni, hogy csak azok árusíthatnak, ill. dolgozniuk kellene a boltban, akik elnyerték a pályázatot. S szigorúan betartanák a törvényt. De nem így, hogy rabszolga tartóvá válásukat törvényesítették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.