Őrizetbe vették az egyik tulajdonosát annak a Generál Média cégcsoportnak, amely Portik Tamáshoz is köthető, s amelynek korábban Lázár János egy 38 milliós ingatlant ajándékozott Hódmezővásárhelyen, banner hirdetésekért cserébe. Kedden 30 kommandós szállta meg a cégtulajdonos-testvérpár egyik tagjának, H. Jánosnak a házát, H. Endre sajtóinformációk szerint Malajziában tartózkodik.

Az Index hosszasan részletezi, hogy a többek között a myvip.com, a mellesleg.hu, a love.hu, vagy az ingatlanok.hu oldalakat üzemeltető cégcsoport milyen módon kötődik Portik Tamáshoz. H. Endrének és Portik fiának 2009-ben egészen biztos volt üzleti kapcsolata a Galamb 4 Kft. adásvételekor – írják. A Generál-csoporthoz tartozó Generál Média Sales House Kft. jelenleg is az V. kerületi Galamb u. 4. számot jelöli meg székhelyeként, azt az irodát, amelyben információk szerint a Kósa Lajos Fidesz-alelnököt lejárató videofelvételt is készítették.

H. Endre csalás gyanúja miatt történt őrizetbe vételét a rendőrség megerősítette, további részleteket azonban nem árultak el a nyomozás érdekeire hivatkozva.

A Generál Média és a hódmezővásárhelyi önkormányzat közötti ügylet az akkor még polgármester, Lázár János kezdeményezésére jött létre. A cég egy üresen álló iskolaépület kapott a várostól, cserébe banner hirdetések megjelentetését kérték a Generál Média honlapjain. A cég ellen azóta végelszámolási eljárás indult, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 64 millió forint, míg az egyik pénzintézet 60 millió forintos jelzálogjogot jegyzett be a kft. tulajdonába került egykori iskolaépületre.

Feltételezések szerint a nemrég előkerült Portik-Laborc hangfelvételeken a maffiózó a MyVip.com közösségi oldalra utalhatott, amikor arról beszélt, hogy egy, az érdekeltségébe tartozó, 2 millió taggal rendelkező honlapot is a baloldal szolgálatába állítana.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
@Pálinkafőző Rézüst: Ha a portik nevű kula benne volt a Generál médiában, akkor lézer dzsonsz is portik embere ... lehet hogy most nagy szarba nyúlt valaki.
Az mszp-t akarták szopatni, aztán a végén az egész gennyes fostenger a fideszpatkányokra hullik vissza :D :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
űrbán
30 kommandós ment érte ...szánalmas :) Két sima rendőr is elég lett volna bőven.
vukkocska
@Dr.luigilongo60: Az. Ez a barom banda még annyit sem ért az ügynökösködéshez, mint tyúk az ábécéhez. Miért gondolják, hogy Laborc "megnyílt" a bűnözőnek. Ilyenkor mindenki azt nézi, hogy milyen kamu dumával mit tud kiszedni a másikból. Tehát szerepet játszanak. De ennél a tetű bandánál csak az a lényeg, hogy botrányt csináljanak ott is, ahol pedig semmi nincs. Csak magukat járatják le, de bizonyos körökben isszák szavukat, mint a sivatag a vizet.
joopapa
Hogy én mennyire utálom ezt akinek semmije sincs annyit is ér jánost. Törölje le már valaki azt az önelégült vigyort az arcáról. Irritáló egy foszer a legnagyobb hazugságot is olyan cinikus vigyorral adja elő, szembe tudnám köpni.
Mobil123
@űrbán: Most miért vagy ilyen undok!!:-)) Azért vannak annyian, hogy ilyenekért kivonuljanak. Meg kell dolgozniuk a fizetésért.:-))
massa
Lázár? ezért a sok önkormányzati hiány amit orbánc kifizetett ellenőrzés nélkül? lassan kiderülnek a fideszes aljasságok
sóher
Csak nem ő kapta Lázártól a 38 millós ajándékot önkormányzat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.