További feljelentéseket tett Daher Pierre fideszes képviselő, az edelényi Koch Róbert Kórház igazgató főorvosa ellen az asszony, akivel március közepén került összetűzésbe a kórházigazgató - írja az Index.

Az asszony korábban diétás nővérként dolgozott a kórházban, most az aktivista csoport tagjaként többször tett panaszt a kórházzal kapcsolatos ügyekben az ÁNTSZ-nél és az egészségügyi államtitkárságon is. A feljelentéseket eredményező dulakodás napján a nő a belgyógyászati osztály sorsáról szeretett volna a kórházigazgatónál érdeklődni, és mivel korábban már többször parázs vitáik voltak, a zsebében bekapcsolta a telefonját.

„Hallható a felvételen, amit az ügyészségnek is átadtam, hogy bekopogtatok, és a titkárnőtől nyugodtan érdeklődöm, bent van-e az igazgató úr. Tehát az nem igaz, amit ő állít, hogy rárontottam volna. Nem is volt bent a szobájában, csak akkor lépett be, amikor bent voltam, és mondtam, hogy problémákról szeretnék beszélni vele. Erre ő azt mondta, hogy „mondjad, hogy mi a probléma", én elkezdtem sorolni, mire emelkedett lett a hangulata, durva lett, kivetkőzve önmagából és azt mondta, kihajítalak a kórházból. A jobb karomat megragadta, erősen fogott, szorított, annyira, hogy hematómák keletkeztek" - mesélte az asszony az Indexnek.

Az igazgató rendőrt hívott, akiket a nő nem várt meg, de két órával később elment a rendőrségre, hogy feljelentse Daher Pierre-t. „Azt javasolta az ügyeletes tiszt, hogy vetessek látleletet, úgyhogy ezt meg is tettem. Annyira csúnya volt a karom, hogy az orvos felkar-röntgent is készített" - mesélte a történteket.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Lassan megalakulhat a FIDESZ nő verő tagozata.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
Én valahogy másra emlékszem, mintha a másik fél a Jobbik szineiben indult volna.
A vita ténye viszont stimmel.
Különben ez inkább a politikai bulvár kategóriája.
Mivel a leközlő médiák is ebben utaznak, az egész szinte szóra sem érdemes.

Azért kíváncsi lennék, hogy az állítólag bántalmazott hölgy miért vált meg a most általa védelmezni kívánt intézettől?
marlin
"További feljelentéseket tett Daher Pierre fideszes képviselő, az edelényi Koch Róbert Kórház igazgató főorvosa ellen az asszony"
Tulajdonképen hányszor kell egy "fideszes képviselő trógert" feljelenteni, hogy a Kövérke "kiadja"a "jogszolgáltató"-knak, és a bántalmazott nőnek esélye legyen arra, hogy elégtételt kapjon??
szaboria1
@hallgatag: Sajna már be is jelentették mivel ogy.képviselő nem függesztik fel a mentelmi jogát.
szaboria1
@Kutyafüle: Molnár Oszkár volt fideszes aki jelenleg is független ogy.képviselő és Edelény polgármestere. Vele is volt konfliktusa a főorvos úrnak.
joopapa
@spu00: Az igazgató rendőrt hívott, akiket a nő nem várt meg, de két órával később elment a rendőrségre, hogy feljelentse Daher Pierre-t. „Azt javasolta az ügyeletes tiszt, hogy vetessek látleletet, úgyhogy ezt meg is tettem. Annyira csúnya volt a karom, hogy az orvos felkar-röntgent is készített" - mesélte a történteket. No coment!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.