Balogh József, a felesége megverésével gyanúsított képviselő az Index kérdésére elmondta, csütörtökön emailben küldött levélben bejelentette Rogán Antal frakcióvezetőnek, hogy kilép a frakcióból.

Balogh szerint „a balliberális média folyamatos támadásai a bekövetkezett eseménysorozat tisztázódását megelőzően sértik a Fidesz-MPP és a kormány érdekeit".

Balogh elmondta, nagyon rossz passzban van, vidéki lakásába zárkózott, és a sajtóban megjelent cikkeket sem olvassa.

Ezért - bár az elmúlt több mint tíz évben mindig arra törekedett, hogy segítse pártját - most kilép a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjából.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
index.hu/belfold/2013/05/02/fuggetlen_lesz_az_asszonyvero_balogh/
indoklása szerint „a balliberális média folyamatos támadásai a bekövetkezett eseménysorozat tisztázódását megelőzően sértik a Fidesz-MPP és a kormány érdekeit”.
Nyilván azok a mocskos kommunisták kényszerítették, hogy verje a feleségeit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@nemkati: Jol olvastad, Kedves, o csak a frakciobol lep ki aszerint a cikk szerint, a parttagsagaba meg a mentesseges kepviselosegebe kapaszkodik, mint sz@rogalamb a rudba,... Onkritikaja egynek sincs, miert pont neki lenne? En k@rvara elszegyellnem magam a valasztoim elott, ha reszegen tantorognek (vezetnek?) haza egy sima lagzibol,... Egy vezetonek MINDENHOL tartania kell magat a kinevezesehez, a nevehez, hogy mas bizalmabol ott lehet, ahol van, de persze a fulophaza lakoival egyutt b@sznak be a kocsmaba, akkor neki tenyleg szabad,... (Bocsanat a csunya szavak hasznalataert, nem Neked es nem a blogoloknak szolt, nem magunkat minositettem igy,...:o)))
soljanka
@Tootsy: Baloghot konkrétan 66 %-kal választották meg.
Nem, a 2/3-ról szóltam.
Tootsy
@soljanka: Ne haragudj, Kedves soljanka, ezt meg en nem tudtam,...:o(( Mert a fideszt csak 52,7-tel,... Ugy latszik, erre a 2/3-ra a fideSS nagyon be van lo"ve, mint arany,...:o))
nemkati
@Tootsy: Igazad van, ahhoz, hogy a kisemberek tudják mihez tartani magukat, szabályokhoz, erkölcshöz, tisztességhez, ahhoz olyan embereket kellene megválasztanunk, akiket példaképnek tekinthetünk. A közéleti szerepléseiben is, és a magánéletükben is.

Ezért nagyon fontos, hogy ne csak elmenjünk szavazni, hanem tájékozódjunk is, akiket meg akarunk választani, azok milyen emberek. Egy nagyvárosban ez elég nehéz, nem tudunk munden jelöltet megismerni, de egy kis közösségben, mint mondjuk ez a fülöpházi, nem kellet volna a fülöpházi senkiházit megválasztani polgármesternek.
Manhattan
Írt egy blogot, amin más nevével fényezi magát. Aki nőt ver az nem férfi, az PÖCS!
kukac50
Ezt a Fidesztől el is várom,hogy az ilyen embereket küldjék legelni,nem feljebb juttatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.