El kellene már dönteni, hogy ki legyen a kormányfőjelölt, még a választások előtt, mert utána nagy az esély, hogy nem lesz rá szükség. Vajon mi az akadálya annak, hogy a két politikus kimondja: egyesíteni akarjuk a demokratikus ellenzék erejét, össze akarunk fogni minden olyan emberrel, aki az orbáni rémes rendszert le akarja váltani. Valamennyiük támogatására szükség van, de egy jelöltet erősítve akarunk a választásra menni. Megkérdezzük ezért a választókat, hogy kit tartanak a legalkalmasabbnak a választási kampány vezetésére, kiről gondolják, hogy a legjobb kormányfő lenne, aki képes a történelmi léptékű kiigazításra. A választék jelenleg nem tűnik nagynak, mert szinte mindenki azonnal Bajnai Gordon és Mesterházy Attila versengésére gondol. De miért is?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Eleve ez a nézőpont is hibás, hogy az orbáni rémes rendszert leváltani mindenáron. Ne feledjük, hogy az orbáni rémes rendszer is így jött létre. Nem valami ellen kéne összefogni, hanem valami mellett, de abban meg nincs elég populista demagógia, amivel nyerni lehet.
Szvetlana
@kkalman: Tetszik, ahogyan megfogalmaztad.
Yoda69
Lepesrol lepesre haladnak, ahogy azt meg is mondtak. A ME szemelye az utolso pont amiben donteniuk kell.
Turelem emberek! Ez az egyetlen ero, amely kepes elzavarni az orban rezsimet. Adjunk nekik idot es bizalmat.
Szvetlana
@kkalman: Kérlek alássan. Ritkán dícsérek, de ezt nagyon megcsípted:))
kkalman
@Szvetlana: Még egyszer köszönöm! Igyekszem, igyekszem...
...alkalmazni a kb. negyven évvel ezelőtt tanultakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.