... Azt azonban mégis jelzik ezek a megnyilvánulások, hogy amennyiben nem azt nézzük, hogy mit mond a miniszterelnök, akkor egy közös momentum marad. A közpolitikai megfutamodás. Az, ami a rendszerváltás előtt még csak-csak érthető volt egy egyetemi tanár, de disszonáns és nehezen érthető az önmagát a nép kedvencének látni akaró kormányfő esetében.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@GeoCravker: Azaz, Te sem tudod pontosan, hogy mikor allt ki a nep ele egy akarmilyen beszedet tartani,...:o)))) (En utoljara az Operahazi oldalajtos elszokkeneserol hallottam, hogy nyilvanos vala, de mar marcius 15-en is elmenekult (meg az orszagbol is), es a sajat szulinapi misejet es Portugaliabol figyelgette,...)
Tootsy
@GeoCravker: Akkor o a Lathatatlan ember...:o))
GeoCravker
@Tootsy: Látatlanban sem sokan kedvelik azt hiszem. Pl. azok akiknek a 47 ezerből, vagy annyiból sem kellene megélnie, miközben milliárdosként játsza az együttérző szabadságharcost.
kkalman
Az a kormányfő, aki nem mer kiállni a választói elé, hogy elmondja az elért eredményeket, a megvalósításra váró terveket, az egy gyáva sz@r alak. Megérdemli a bukást.
Nem számítom a nép elé kiállásnak a rádióban, péntekenként elmondott szösszeneteit. Nem tudom, élő adás-e, vagy felvételről megy, nem szoktam hallgatni.
GeoCravker
@kkalman: A látszat az, hogy nem meri...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.