Szexista weboldallal és utcai drogárusítással riogató telefonos kampánnyal próbálják meg lejáratni a vasárnapi bajai időközi önkormányzati választás baloldali jelöltjét, válaszul a Fidesz indulóját áltraffipaxozással vádolja egy MSZP-közeli blog - olvasható az Indexen.

Az Együtt-MSZP-DK Teket Melinda újságírót támogatja, míg a jobboldali jelölt Kovács Csaba, aki amellett, hogy biztonsági őr a Magyarországi Németek Művelődési Központjában, Zsigó Róbert fideszes polgármester közeli barátja - írja az Index.

Az egyre keményedő negatív kampányban a Jobbenegyenes blog arra tesz kísérletet, hogy a Facebookról szerzett képekkel azt közvetítse, hogy Teket a nőiességét sem rest bevetni a siker érdekében. 

Az oldal egyébként sok posztot szentel a baloldal „drogos kapcsolatának″ is - ezalatt Juhász Pétert, a Milla vezetőjét, Bajnai Gordon pártszövetségének egyik meghatározó politikusát értik, aki „évek óta azért harcol, hogy az embereket tönkretevő drogok jussanak el minél szélesebb körben a fiatalokhoz!″ Az Index értesülései szerint Juhásszal riogatják a választókat egy közvélemény-kutatásnak álcázott kormányoldali kampányban is: azt kérdezik telefonon a lakosoktól, tudták-e, hogy Teket Melinda a „drogos″ Juhász Péterrel tartott közös sajtótájékoztatót, valamint, hogy egyetértenek-e a drogok utcai árusításával.

A blognak még egy anyaggal sikerült megfejelnie a témát. A cím a következő: "Már a város felett is meghúzták Melindát". Arról posztoltak ugyanis, hogy Teket Melinda nevét egy repülővel húzták el a város felett. A szöveg a következő volt:  Van ám itt pénz a Bajnaiéktól még repülős hirdetésre is!

Az egyre durvuló lejáratókampányban az ellentámadásra sem kellett sokáig várni: az Egyenlítő blog azzal vádolja Kovács Csaba bajai Fidesz-jelöltjet, hogy ál-traffipaxozott, majd megkenette magát áldozataival.

További részletek az  Index cikkében >>>

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Kis ízelítő milyen lesz jövőre a kampány.
Január
Érzi a jobboldal a vesztét, ezért ott sározza be a baloldali jelöltet ahol tudja, és sajnos nagyon szemét eszközöket használ, hiszen a cél szentesíti az eszközt. Remélem visszakapják még időben.
Ebből a jobboldali megnyilvánulásból lehet következtetni a jövő évi választásokra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.