Az eddigi információk szerint 13 városban csaptak be pénzváltás ürügyén trafikosokat azok a szlovák csalók, akiket Sárbogárdon fogtak el és Zalaegerszegen előzetes letartóztatásba helyeztek - közölte a zalaegerszegi rendőrkapitányság vezetője keddi sajtótájékoztatóján. Farkas Tibor arról számolt be, hogy a 41 és 43 éves férfi augusztusban érkezett Magyarországra, és először Győrben, majd az egész ország területén azzal tért be dohányboltokba, hogy vásárol és pénzt vált. Az eladókat azonban megtévesztették a nagycímletű bankjegyek többszöri váltásával és gyors forgatásával, és így alkalmanként 10 és 60 ezer forint közötti összegeket szereztek.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
ez olyan itt a 20-as hol a 20 -as ? vagy micsoda ? valaki tudja hogy verték át az eladót mert ezen a videon cigi vásárlás és pénzváltás látható más nem .
Ha a boltosok rosszul adtak vissza a pénzváltáskor talán ?
nem nagyon értem ezt :-(
Letenye Média
Klasszikus pénzpörgetéses eksön volt. A trafikosok csak később jöttek rá, hogy átverték őket.
dömdödöm
@Letenye Média: akkor sem értem, ha valaki ad pénzt váltásra ,ugyan annyit kell visszaadni más címletekben , hol itt az átverés ? ,attól még hogy pörgeti a pénzt nem kap vissza többet hacsak nem az eladó téved .
boltos
Ezek a "melósok" nálam is próbálkoztak.Sikertelenül.Mert ismertem a trükköt.
Elmesélem hogy történt az eset,hogy érthető és tanulságos legyen.
Bejöttek 2-en,a 3-ik a külföldi rendszámú kocsiban járó motorral várakozott.Ablakból láttam.
Első pár száz forintért vásárolt,20 ezressel,amiből egy köteget vett elő!
Reggel volt és nehezen bár de visszaadtam 19ezerakármennyit.
A második 200 Ft-ért akart venni egy csavarhúzót...,(miközben erős tájszólással dicsérték a boltot)
és ő is 20ezressel akart fizetni.Mondtam,h nem tudok visszadni,kérjen a haverjától aprót,mert most kapott tőlem.Nem tetszett ez nekik.Egy 5ezrest adott a társa neki,ebből valahogy még visszaadtam.Kinn hagytam a pulton az ötöst,míg visszadtam,de abban a pillanatban RÁDOBOTT az első manus 15ezret,h ő majd felváltja nekem a 20ezrest ami a kasszában van.Tudta,mert ő fizetett vele...mondtam,hogy tegye el a 15ezrét és hagyják el a boltot,nem kell a "segítsége",különben hívom a rendőröket.
Ezzel elkezdtek szitkozódni,de kimentek és elhúztak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.