A főpolgármester idén sem kapott jutalmat, és ezúttal öt helyettese sem, pedig tavaly nekik még 1,5-1,5 millió forint járt. A Főpolgármesteri Hivatal dolgozói viszont fejenként átlagosan 385 ezer forint pulykapénzt kapnak.

Összesen 333 millió forint jutalmat osztanak szét év vége közeledtével a Főpolgármesteri Hivatal 866 dolgozója között, vagyis átlagosan fejenként bruttó 385 ezer forint "pulykapénzt" vihetnek haza az apparátus tagjai – írta szerdai számában a Népszava a Városháza által közölt adatokra hivatkozva.

Hozzátették: a főpolgármester idén sem kapott jutalmat, és ezúttal öt helyettese sem, pedig tavaly nekik még 1,5-1,5 millió forint járt.

A hivatal a lap kérdésére nem közölte, hogy a tavalyi évhez hasonlóan a tanácsadók a 866 jutalmazott dolgozó között voltak-e.

Múlt év decemberében a hivatal 985 dolgozója átlagosan bruttó 314 ezret kapott, ami összesen 309 millió forint volt – idézte fel a Népszava.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Pedig tavaly is olyan szarul dolgoztak,hogy még fizetést sem kéne adni nekik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soper
Nemcsak a főpolgiban, hanem minden kerületben ez megy.
percsi
Nekem is igazán elengedhetnék a 76200 Ft-s járulékfizetést "pulykapénz" címen! Lentebb is Karácsony van!!
juditida
közszolga akarok lenni tarlós hivatalában!
Pulykapénzt követelek a nyugdíjasoknak, nálunk a XVIII.kerületben a fideszes vezetés "ajándékot " adott a nyugdíjasoknak decemberben: "a gáláns" csomag tartalma: egy liter étolaj, két kg. liszt, két egyforma csomag száraztészta és 4 (azaz négy) szem szaloncukor.
Túlmenően a nyilvánvalóan nem törődöm módon összeállított csomagról, még megalázónak is tartom ezt a semmire nem jó adományt.
Azért merem ezt mondani, mert a jelenlegi polgármesternek kellene emlékeznie arra, mivel akkortájt kerületi képviselő volt,hogy a korábbi SZDSZ, illetve MSZP-s Önkormányzatok milyen tartalmas csomagokat adtak át év végén a nyugdíjasoknak, ráadásul úgy, hogy kivittük a csomagokat és nem a nyugdíjasok botorkáltak el érte, ki bottal, ki kis kézi kocsijával, hogy azután csalódottan vigyék el ezt a gesztusnak is kevés akármit.Ennyit a karácsonyi pulyka pénzek és jutalmak ürügyén !
kukac50
A Közmunkások mikor kapnak karácsonyi pénzt?
nemsemmi
@csa-csa: Lehet, hogy igazad van, csak az a probléma, hogy ezek azt ígérték, hogy ezt akarják megszüntetni.
Tudod az a nagy gáz amikor a rendőr a maffiózót bevarrja és ő ül a helyére. Akkor szerintem rosszabb mint a maffiózó.
mariaberta
@bukfenc: Még nincs, de a cél érdekében növeszteni fogok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.