Pénteken este nagy sikerű koncertet adott Zalaegerszegen Csík János zenekara. A koncert előtt mindenki meglepetésére felszólalt a FIDESZ országgyűlési képviselője és egyben 2014-es jelöltje. Vígh Lászlót a közönség kifütyülte, ezért viszonylag hamar távozott. Ezután egy katolikus Atya is felszólalt, akit a többség megtapsolt. Én is katolikus vagyok, de szerintem egy ilyen rendezvényt semmilyen párt és semmilyen egyház nem használhat kampány célokra. Még Csík János is bevezetőjében megemlítette, hogy nem szokott hozzá az ilyen felszólalásokhoz.

Forrás: zaol.hu
Feltöltő: Sörlei József
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Víghről tudni kell, hogy semmihez nem ért, ezért a zalai Fidesz másra nem tudja használni,mint szalagátvágásokra elküldeni, mert azt megtanulta. Mégis indítják az o.gy.-i választásokon, mint Zalaegerszeg 1.sz. választókörzetének képviselőjelöltjét !

Már azért is szalagot vágnak,ha csendben nő a fa...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Tudok én is ilyen polgármestert Salgótarjánban, Ollókezü Melinda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.