Oroszország ellen remélhetőleg minél hamarabb szankciókat rendelnek el. Jelenleg az EU és az USA nem tehet mást. Az Európai Unió számára, számunkra, azonban ez az eset egy nagyon erős jel, hogy még egységesebbnek kell lennünk és képessé kell válnunk arra, hogy megvédjük magunkat. A krími példa kristálytisztán megmutatta, hogy Putyin és pszeudodemokratikus rezsime megbotlott. Hosszabb távon biztosan megbukott, a vesztesek oldalára került. Kimutatta a foga fehérjét. Innentől kezdve nincs mellébeszélés, aki Putyinnal haverkodik, üzletel, kezet fog, olyan, mintha Hitlerrel tenné. Nem lehet többé Putyinnak hinni, ha egyáltalán létezett Magyarországon ember, aki egy pillanatra komolyan hitt is Putyinban és rendszerében. Természetesen kivéve a hithű kommunistákat, akiknek a krími segítség rendben van, hiszen ugyanazt a „baráti kéznyújtást", látják, amit kapott Magyarország 1956-ban.

Amit most tehetünk: kőkeményen, határozottan elítéljük Moszkvát. És mostantól kezdve nem hinni el egy szavát sem. Putyin szombat óta ugyanis nem több, mint egy nemzetözi háborús bűnös.

A teljes írás a Slovensko, do toho! blogon >>>

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Látszik kormányunk hatalmas üzleti érzéke...paks...
renibébi
Az amcsik, és az eu adta Krim-et az Oroszok kezére... A marhák feltüzelték szerencsétlen ukránokat, Putyin csak kihasználta a káoszt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.