Az MSZP szerint nemcsak az ellenzéki pártok, hanem a társadalom döntő többsége is azt szeretné, hogy legyen miniszterelnök-jelölti vita. A szocialisták a 2006-os vitát tartják mintának, és a köztelevízió részvételét sürgetik a szervezésben.

Erről Tóbiás József frakcióvezető-helyettes beszélt szerdán sajtótájékoztatón.

Azt mondta: jogos elvárás, hogy az emberek megismerhessék a pártok kormányzati terveit és álláspontjukat az elmúlt négy évről.

A szocialista politikus szerint egy kutatás azt támasztja alá, hogy a Fidesz szavazóinak többsége is kívánatosnak tartja a miniszterelnök-jelölti vitát, véleményüket így ebben az ügyben Mesterházy Attila, a baloldal jelöltje képviseli.

Tóbiás József elmondta: azt javasolják, hogy a vitát 2006-os mintára rendezzék meg, ennek megfelelően sürgetik, hogy a köztelevízió is vállaljon szerepet mind a miniszterelnök-jelölti, mind a szakpolitikusi viták megszervezésében.

Arra a kérdésre, számítanak-e rá, hogy a vitát korábban elutasító Fidesz változtat álláspontján és elfogadja a kihívást, úgy válaszolt: ha nem teszi, akkor a kormánypárt saját szavazóinak akaratával is szembemegy.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Hiába az erőlködés a csúti cigánypáva nem fog kiállni mert nem akarja hogy felmossák vele a padtól...
kacsa0707
Persze biztos megírták már a hazugsággyüjteményüket a 2006.évihez hasonlóan.
kacsa0707
@Hellcat: Szerintem meg azMSZP hazugságaira csak egy szűk csökkent szellemi képességű elbutított rétag kíváncsi.
Hellcat
@kacsa0707: Én nem a szocik hazugságára vagyok kíváncsi begyöpösödött jobber komám...hanem a vitára...ami elől menekül a qrbán. De látom ezt is nehéz értelmezned szóval inkább hagyjuk.
nahát
Jobb, ha már most rákészülnek a 2010-es féle szervezésre! xD
kacsa0707
@Hellcat: Nem menekül, csak nincs értelme úgysem azt csinálja a hazug baloldal a választások után amit mond, hanem azt ami jó nekik.
Jellemzően a mostani kormányra is azért szavazok, mert lecsökkentette a parlament létszámát, kitakarította a nuggereket a közszférából, megszüntette a léhűtők korkedvezményes nyugdíjazását, elzavarta a halál f...ra az IMF-t. nekem ennyi elég.
Pisti271
@kacsa0707: Nem esett még le, hogy mindenki Orbánt várná.
Szerinted rá se kíváncsi senki?
pbalage
@kacsa0707: fogsz te még egy nagyot koppanni, komám... de csak amikor már felépítetted a csúti birodalmat. (és ezt nem egy mszp-s mondja, hanem én)
kacsa0707
@Pisti271: Én biztos nem, és akiket ismerek, azok közül senki nem kíváncsi egyik nagymenő handabandájára sem.
Aki érdekes dolgokat mesélhetne úgysem engedik a mikrofon elé, mint Türmer Gyulát, vagy Vona Gábort na őrájuk kíváncsiak lennénk.
Hellcat
@kacsa0707: Még mindig elfelejted jobberkém, hogy a jobbik is kihívta őket vitára...Ennyire szocifóbiád van hogy csak rájuk tudsz gondolni egyből? A vitának pedig volna értelme...hidd el nekem nagyon sok dolog kiderülne belőle...természetesen nem a qrbán javára ezért is szarta össze magát és fél kiállni...Ha annyira jó minden mint ahogy beharangozták akkor nyugodt szívvel kiállhatna és ország világ előtt földbe tiporhatna bárkit...de mint látjuk ez nem így van...mondatsz akár mit a fidesz és a csúti páva fél...
-Nem mernek kiállni politikai vitára
-Csalnak a választáson
-3x annyi pénzt költöttek a kampányra mint más pártok
Arról meg hogy kampány közben politikai gyilkosságokkal intézik a maffia ügyeiket arról ne is beszéljünk. Ezek után mondhatsz akár mit...
köhögő bolha
Majré Vikit csak Obersovszy faggathatja,előre megírt kérdések alapján,így később kell Vikinek Grazban jelentkeznie a kezelésekre!
kacsa0707
@pbalage: Mert te ki vagy mert én már teljesen kivagyok.
kacsa0707
"Éliás Tóbiás egy tál dödölle ettél belőle" ugye, hogy bekajálja a primcsi nép a szövegét.
Pisti271
Most tartott Orbán sajtótájékoztatót a Seuso-kincs felének megvásárlása alkalmából.
Újságíró kérdezte a vitáról, miszerint kutatások szerint 62% szereté a vitát.
Orbán nem válaszolt, helyette a kincsek áráról kezdett beszélni.
Őszintén szólva ilyen vitára nincs is szükség.
Kérdeznek valamit, helyette felteszi magának a kérdést:
- Csodálkozok, hogy senki sem kérdezte mennyibe került.
Aztán a kis cetlijéből puskázva megválaszolja.
Sziszifusz
@kacsa0707: Áruld már el nekünk, ugyan mennyit fizetnek neked azért, hogy az emberi tartásodat félretéve , az agymosott szöveggel így lejárasd magad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.