Lezárult az első, valós körülmények között végzett épület energiahatékonysági összehasonlító program. Egy szakszerűen hőszigetelt családi ház egy azonos paraméterű szigeteletlenhez képest 46 százalékkal kevesebb gázt fogyasztott - pedig nem is volt igazán hideg tél.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezt az 1 bites fidesznyik szavazok soha az eletben nem fogjak megerteni. Ok csak a rezsicsokkentesben hisznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
Bajnai Gordon vázolt fel egy ilyen programot kb.fél évvel ezelőtt,ahol munkahellyel egybekötött rezsicsökkentést igért.Látom,hogy kivitelezhető a projekt.Gratulálok annak,aki belevágott.
miazavalami
@1magyar:Ez igaz, de engem az háborít fel hogy a családi házban lakók semmi kedvezményt nem kapnak. Mi szigeteltünk is, és a fűtésszámlán igen meglátszik, még igy rezsicsökkentve is. De jó sokba került. A lakótelepi házakban meg a lakóközösség kapott egy csomó pénzt...
hattorihanna
Jó meg minden a szigetelés,de ha normális országban élnénk,normális bérekkel,akkor nem kellene becsomagolni a házakat és lenne miből normálisan fűteni.Van akit már ellep a penész és emiatt tüdőbeteg lesz,de ugye a szellőztetés kiviszi a meleget.Jó alapanyagokból építkezni,kicserélni az elavult nyílászárókat,ha hideg van fűteni,csak hát ehhez is pénz kell.
Pepee75
A hőszigetelés fontos, energetikai fejlesztés nagyon kell a házakra.
homlokzatihoszigeteles.com
hoszigetelorendszer.com
Pepee75
A hőszigetelés az egyik legjobb befektetés, amit ingatlanunkba tehetünk. Nemcsak a fűtési és hűtési költségeket csökkenti jelentősen, de komfortosabbá is varázsolja otthonunkat, és csökkenti a környezetterhelést is. Viszont a megfelelő vastagság kiválasztása kulcsfontosságú a maximális hatás eléréséhez.
homlokzatihoszigeteles.com/eps-80-homlokzati-hoszigetelo-lemez
Yoda69
@Pepee75: Hogy sikerult elokotornod ezt a 10 eves cikket :)
De jo, es aktualisabb mint valaha. Ez is bizonyitja mennyivel eretlmesebb lett volna az ellenzekre szavazni mar akkor. Minden csal evi 46% takaritott volna meg, mert ez volt az ellenzek egyik sarkalatos programja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.