Döntött az Alkotmánybíróság, az internetes oldalak akkor is felelősek a kommentjeikben elkövetett jogsértésekért, ha azokról nem is tudnak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Új Magyarország!
Indul a cenzúra, immáron gőzerővel!
Magyarország cenzúrában jobban teljesít!
Lehet majd megint a sorok között olvasni, mint az un. "átkosban". Igen, visszatértünk a kiinduló ponthoz, leírtunk egy szép nagy kört. Bravó elvtársak, szép (akna) munka volt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@tavaszi: naja, csatlakozom @miazavalami: hez: ki is küldte ki a papádat? Na annak köszönd meg...Biciklis konvoj...:((( Ennek ellenére kinyírtak több orosz kisebb falut, az utolsó kutyáig! Vmikor (az átkosban) szociológusként még találkoztam Don-kanyar túlélőkkel, iszonyat dolgokat meséltek! Legyen ez a te lelki békétlenséged dolga...Mert úgy is írsz, és ne, ne magyarázz bele semmit, mert fölösleges! Isten véled!
Hajrá magyarok!
Dr. Felipe
Akkor már libajnaizni sem lehet? Á, éhen fognak halni a fideSS trollok. Bolsevicctor elvtársnak ezt még át kell gondolni mert nem jó ez így. Így erősen leredukálódik a tábor. Hogy nézne ki egy fideSSes troll közmunkán.
bencemacska
@m.macskosz: Attól függ milyen bíróhoz kerülsz!
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Sztem még gondolkodik...:-) Hazudott szokásához híven , és nem gondolta át jól hogy mit hadovál. Ha pedig igazat mondott akkor most jár az agya..., mert nem érti mi a baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.