Május 27-én váratlanul elbocsátották az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Politikatudományi Intézetéből Tóth Zoltán óraadó tanárt. A tanszék költségcsökkentési okokkal magyarázta a lépést. “Tóth Zoltán választási szakértő 1999-től 2002-ig az Alkotmánybíróság főtanácsadójaként tevékenykedett, majd 2002-től 2004-ig az akkor alakult Medgyessy-kormány belügyi tárcájának közigazgatási államtitkára volt. Az ELTE-n 1998 óta adott órákat” – írja róla a Hvg. Tóth saját blogjában adott hír elbocsátásról.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
A Nézőpontos Mráz kerül a helyére? Szép csere, nem mondom.
A Tündik bündije
A Nézőpontos Mráz kerül a helyére? Szép csere, nem mondom.
Katalina62
Ugye ő meri kritizálni a kormánynak a választási törvények megválasztásával kapcsolatos intézkedéseit? Ja, akkor érthető!
Katalina62
legalább hülyének ne nézzék az embert! Ha költségvetési okai vannak az elbocsátásnak akkor miért pont a nyaligép Mráz Ágoston kerül a Tóth Zoltán helyére? Legalább kicsit adnának a látszatra! Ez az egész gyomorforgatóan pofátlan!
gibgab
Lassan el is lehet hagyni a Poltikatudományi Intézet nevéből a tudományt.
Nil
Szomorú ami az ELTE-n zajlik.Két gyerekem is járt oda.
Elkeserítő hogy a politika még egy ilyen nagy hírű egyetemet is mennyire tönkre tud tenni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.