A kormányfő szerint Magyarországon tartott a leghosszabb ideig a harc a kommunisták ellen. "Húsz évembe került, mire végleg legyőztük őket. " A szívek forradalma volt" címmel jelent meg interjú Orbán Viktorral a Bild című német lap hétfői számában Nagy Imre és mártírtársai újratemetésének 25. évfordulója alkalmából. A miniszterelnök a legnagyobb példányszámú német lapnak nyilatkozva kiemelte, hogy Magyarországon tartott a leghosszabb ideig a harc a kommunisták ellen, és ennek a harcnak a végét a 2011-es alaptörvény jelentette.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
Hát tényleg nagy meló lehetett, Kövér Laci, Széles elvtárs, sőt ő még nagy CÖF ös is meg az a sok FIDESZ főnök és udvaronc a kedves pápáról már nem is beszélve, hisz ő is komoly funkciót töltött be az MSZMP be. Szóval ez tényleg nagy meló lehetett.
Dr. Felipe
A kommunisták elleni harcnak csak akkor lesz vége ha a fideSS bolsevik rablópárt eltűnik örökre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.