"A szívek forradalma volt" címmel jelent meg interjú Orbán Viktorral a Bild című német lap hétfői számában Nagy Imre és mártírtársai újratemetésének 25. évfordulója alkalmából. A miniszterelnök a legnagyobb példányszámú német lapnak nyilatkozva kiemelte, hogy Magyarországon tartott a leghosszabb ideig a harc a kommunisták ellen, és ennek a harcnak a végét a 2011-es alaptörvény jelentette.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Akkor te és a bandád mi a sz@rt kerestek még a itt??!!! Te is és a pártkatonáid is komcsik !!! Szégyelljétek magatokat hogy nem vállaljátok a múltatokat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
A nagy lótúrót már megint csúsztat , 22 évet kellett várni mire sorba szépen mind kihalnak a volt kommunista eszmét maguknak vallók és a régi vezetők .
A mostani élő népesség nagy többségének a kommunizmus nem mond semmit ,kisebb részének pedig egy gyermekkori nosztalgikus halvány emlék . Ez a valóság !
bundi
Ahan... Tetszik e a kiralyi tobbes...
En akkor gyoztunk...jobb lenne ha ezzel a kezeloorvosahoz fordulna...
JAJMÁR
A kommunisták pedig köztünk ? köztük járnak! A kommunizmus diktatórikus eszközei is, talán hadizsákmány?
Kamcsatka
Milyen szép dolog ezt egy kis Rákosi , Cauceascu reinkarnációtól hallani. A csúti törpejézus egy patológiai eset, akit mumifikálni kell és utána haza küldeni egy félázsiai atomtemetőbe.
nemkati
Ennek elvette az eszét a hatalommániája és a kivagyisága. Ijesztő, hogy egy ilyen skizofrén, eredménytelenül gyógykezelt ember vezeti (szakadékba) az országunkat!
Senara
Orbán: Húsz évembe telt, míg legyőztük a kommunistákat... Apuval nehéz dolga volt ,egy kőbánya volt az ára . Kövér is a vöröskatona nagypapi sírján táncol szüleivel nem beszél csak a XII kommunista diák kongresszus vívmányairól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.