A kiskereskedelmi forgalom sorozatban tizenegyedik hónapja bővül, a májusi, csaknem 5 százalékos erősödéssel pedig Magyarország a harmadik legnagyobb mértékű növekedést érte el az Európai Unióban - értékelte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán közzétett adatait a májusi kiskereskedelmi forgalomról.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kivancsi vagyok, milyen adatokat kellett kozmetikazni ahhoz, hogy ezt az eredmenyt hozzak ki? (Mondjuk a ket kocos tarsasag, az NGM meg a KSH mar iszonyu nagy gyakorlattal bir e teren!), de mar megint miert neznek bennunket hulyenek? Kb. 4-5 honappal ezelott azon sirankoztak, hogy a trafikokon mekkora veszteseg van, nem gyun be az ado, barmennyire is edesgeti ot a NAV... Namarmost a trafik az egy kiskereskedelmi "bo't", es csak ebbol a szektorbol tobb milliard forint ADObevetelt vartak, ami ugye a bevetelnek csak toredeke. Ha csak ket milliard a be nem folyt ado, akkor legalabb 10 milliard csak innen hianyzik. Ha azt is hozzavesszuk, hogy soha nem zart be ennyi kis- es kozepvallalkozas, mint az elmult fel evben, akkor KI es MIT fogyaszt meg tobbet? Na meg a munkanelkuliseg is nott, adossag is nott, ...

Na, ezt magyarazza meg valami szamszaki ember nekem, mert ez nekem (is) magas...:o(((
Jankó123
@karma1: "KI es MIT fogyaszt meg tobbet?"

Mindenki!
pl.: az időt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.