A kormányfő szerint a civilek külföldiek által fizetett politikai aktivisták, és ez akadályozza a szakítást a liberalizmussal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Vicctor agyában csak a seggnyaló cöf "civilek" a jó civilek, minden más szervezet külföldi aktivisták. Hát kurva nagy meleg lehetett arra posványoson.
coyote3
Valaki pár szívlapátnyi nyugibogyót adjon már neki...
Vasárnapiiskolás
@coyote3: Nem segít.Már Graz-ba is próbálkoztak,sikertelenül.Már csak a sárga föld segíthetne,de nem akarja magára húzni.
Dr. Felipe
Vicctor agyában csak a seggnyaló cöf "civilek" a jó civilek, minden más szervezet külföldi aktivisták. Hát kurva nagy meleg lehetett arra posványoson.
m.macskosz
A legnagyobb bajban vagyok: ez a nagy ember ugyebár jogász, ezért, mint ilyen némi latin tudással rendelkezik, de én nézegettem itt-ott, mert gyanús volt a szó, hogy "illiberális", erre
mit találtam?! Illiberális: kicsinyes, korlátolt.
köteleskövér haverja meg szintén jogász, az meg azt mondta, hogy aliberális...
Na, akkor ott Erdélyben vajon mit érthettek, ott még Wi-Fi és Google sem lehetett kéznél. :)
nusika
Orbán Viktor szerint a jóléti állam és társadalmi rendszer kimerítette tartalékait, ebben a pillanatban sikertelenségre ítélt rendszer, amin változtatni kell.Hogyan?? Stadiónépítéssel, a képviselők és a kormánytagok fizetésemelésével, vagy a többi 4-5 millió szegények magasabb adóztatásával, megaláztatásával???
evacica
Hát én nem lennék büszke Orbán helyében, mert amit ebben az országban véghez vitt az maga a katasztrófa!A külföldi befektetők egymás után vonulnak ki, vagy csökkentik a létszámot, új befektető nem jön, mivel a visszamenőleges törvények nem a kiszámíthatóságot segítik, a hallatlan korrupció, mit a kormány hallgatólagosan támogat sőt törvényesít, az emberek elszegényedése, gyerekek százai éheznek a 21 sz. Magyarországában, a szomszédaikkal, folyamatos harcban áll, összevész az EU ba mindenkivel, aminek terméseztessen az ország issza a levét!Magyarország a tisztességes emberek számára lassan teljesen élhetetlen lesz! Na erre aztán tényleg büszkének lehet lenni! Kösz Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.