Egy mozgáskorlátozott néni és kisgyerekes család utcára rakásával kezdődött a miskolci városrész kiürítése – írta a Roma Sajtóközpont. Szerintük a városvezetés ezt a városrészt azért akarja felszámolni, hogy helyet csináljon a közeli stadion parkolójának.

Az egyik kilakoltatott, Szamkó Józsefné éppen tanfolyamon volt, amikor a szomszédok értesítették, hogy a városi ingatlankezelő emberei ürítik a lakást.

Kilakoltattak egy mozgáskorlátozottat, állítólag stadionparkolónak kell a hely

Egy nyolchónapos gyereket nevelő asszonyt is kilakoltattak, pedig elmondása szerint semmilyen tartozása nincs, mégis el kell költöznie. Az asszony szerint sem a lakbérrel, sem a közüzemi számlákkal nincs elmaradásban. Igaz ugyan, hogy korábban egy kétszázezer forintos lakbérhátralék miatt felmondták a bérleti szerződésüket, de a tartozást már egy éve kifizették. A városi ingatlankezelőnél pedig rendre azt mondták nekik, hogy ne aggódjanak, visszakapják a bérleti jogot. Ehhez képest ma egy olyan papírt mutattak az ingatlankezelő emberei, amin állítólag Szamkóné aláírása szerepel, hogy tudomásul veszi a kilakoltatást. "Én semmilyen papírt nem írtam alá" – állítja az asszony.

A Roma Sajtóközpont szerette volna megtudni az ingatlankezelő álláspontját is, de nem reagáltak.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Nem védem a cigányokat, de mekkora szemétség ha fizetik a lakbért és mást - mégis kilakoltatják őket a stadionparkoló miatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@m.macskosz: ...és rókafejü, sunyi zsigamarcell az alpolgármester...a cikkben már
okmányt is hamisitanak ??? Hamis aláirás... Lehet ennél
lejebb szerintetek ??? Na kurvára kell a stadion parkolónak !!!
Ezt is " valaki " megrendelte `???
naaki
Csak mellékesen kérdezném meg. Mégis meddig tud tűrni a magyar polgár? Lehet, hogy a kilakoltatottak cigányok, lehet, hogy nagyon sokan utálnak minket, cigányokat és az is lehet, hogy okkal. De! Most cigányokat lakoltattak ki, de mi lesz, ha már nem csak a cigányok lesznek útban egy stadion parkoló építési területéhez? Nem akarok vészmadárkodni, de Miskolc környékén előbb vagy utóbb elpattan az a bizonyos húr. Meddig nézzük és tűrjük ölbe tett kézzel ezt az egész aljas, hitvány tróger munkát? Bármit megtehetnek a hatalmon lévő "keresztény" elvtársak. Bármit. Mi pedig bármit elnézünk nekik. Hol egy párt, egy szakszervezet, egy egyház ami vagy aki tettel állítaná meg a hatalommániás tobzódást?

Igaza volt Kertész Ákosnak, amikor ezt írta?:- „A magyar genetikusan alattvaló. József Attila talált mentséget: „ezer éve magával kötve, mint a kéve sunyít, vagy parancsot követ.” De ez nem mentség arra, hogy a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire.
Ma már a második világháború borzalmaiért, a Holocaustért egyedül a magyar a felelős, mert a magyar nép az (a német néppel ellentétben), amelyik se be nem vallotta, meg nem gyónta a bűneit, se töredelmes bűnbánatot nem tanúsított, se meg nem fogadta, hogy soha többé, se bűnbocsánatért nem esdekelt.”

Remélem nem.
Desischado
La voilá! Ez kérem fidesz valódi arca!
kkalman
Állítólag lakoltattak ki egy mozgáskorlátozottat, vagy kilakoltattak egy állítólag mozgáskorlátozottat, vagy csak úgy, állítólag írt az újságíró egy cikket, hangulatkeltés céljából?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.